2777
2789

سلام خانوما میگن توسل به شهدا آدمو دست خالی برنمیگردونه،خیلی ها میگن با متوسل شدن به شهدا حاجت گرفتن...حالا میخوام متوسل شیم به ۷۲ تن شهدای کربلا تا انشالله به حق مقام بالاشون نزد خدا و یاری امام حسین مارو هم یاری کنن،مطمعنا پیش خدا خیلی آبرومندن چون تن به تن امام حسین جنگیدن و خون ریختن و عطش کشیدن،میخوام ختم گروهی صلوات بزارم به امید حاجت رواییمون،خانوما هرکی میخواد بگه اسمشو بنویسم تا ۷۲ نفر کامل شه و به امید خدا ختمو شروع کنیم نفری روزی یه تسبیح به شهدای کربلا هدیه میکنیم

اول اینکه هرکی میخواد با من همراهی کنه اول نیت کنه بعد اسمشو اعلام کنه

دوم اینکه اعضا میتونه از ۷۲ نفرم بیشتر شه اما کمتر نه،من هر روز اسم یکی از شهدای کربلا و اسم یک یا دو یا سه نفر از اعضای ختمو هم اینجا اعلام میکنم تا براشون دعا کنیم

سوم اینکه اولین روز مختص امام حسینه و دعا برای همه ی اعضا و همه ی مسلمانان هست

و در آخر حداقلش ترجیحا روزی یه تسبیح باشه  هرکسی هرچقدر که بخواد میتونه صلوات بفرسته اجرش با امام حسینه برای خودش .... اینجا هیچی زوری نیست با دلت بیا هرچقدر که درتوانت هست بفرست

یاعلی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه از خوانوادتون و دوستاتون هم کسی هست میتونه شرکت کنه بگین اسم بنویسم،این ختم فقط مختص نی نی سایتی ها نیست،برا همه هست عزیزانم

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏