2777
2789
عنوان

دوستان کسی با من پایه میشه؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16822 بازدید | 581 پست
ممنون محبوبه جون...
ههههههه

پس تا اینجا
1برا درک نماز اول و امادگی قبل از نمازگوش دادن به تلاوت قران انلاین همزمان با نت گردی
2 گفتن تعقیبات
حتی شده یه چند تا صلوات و بهتر ازهمه که خیلی هم سفارش شده بهش تسبیحات حضرت زهرا(س)
3انجام مطالعات خوب و مفید وبیان خلاصه اونها برای هم
4جدی بودن در رعایت حلال و حرام ولی با رعایت کمال ادب و روی خوش
5برداشتن برخی از ختمها
6عهد کردن و جریمه گذاشت اگه زدیم زیر قولامون
7باخدادردو دل کردن خصوصا بعد نمازها و دعا برای دیگران
8...

بازم بگین
خیلی خوبه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میرم بااجازه انشالا برا گام اول امروز

نماز اول وقت با تعقیبات
ولی اگه بازم نطری داشتین بگید دوستام

خصوصا بحث اصلی
چه کنیم به هر دو قسم خوب برسیم
هم روح هم جسم؟
هم مادی هم معنوی؟

میناجون همینکه میگی احساس ناراحتی داری خودش خییه به خدا
بعضیاکلا بیخیالن
اون بده
برا شروع مجددم هیچ وقت دیر نیست گلم...
کم کم مقدماتشو فراهم کن حتما خدا هم کمکت میکنه
خودش قول داده به همه ما بندههاش
که اگه یه قدم بریم سمتش اون چند برابرمیاد سمت ما...

روشا جا شما هم همینطور

انشالا میخوایم اینجا همه براهمین موضوع به هم کمک کنیم دیگه

فعلا بااجازه
فطرس جوووووون منم اومدم.

بچه ها من فکر میکنم بعد نماز یه صفحه معنی قرآن یا با قرائت( ولی معنی مهم تره) رو بخونیم خییییییلی کمک می کنه. مثلا از اول با هم شروع کنیم.

یه پیشنهاد دیگه. مثلا برای نماز صبح همه یه ساعتی رو مشخص کنیم و بلند بشیم. اینجوری انگیزه می گیریم.

بازا که در فراق تو چشم امیدوار، چون گوش روزه دار برالله اکبر است
2803
منم هستتم
مینا جان خانواده همسری منم معتقدن اما زنداداشا و برادر شوهرا با هم دست میدن من که رفتم خونشون با کسی دست نمیدادم و اونام ناراحت شده بودن و خلاصه گلایه و از این حرفا مادر شوهرمم که گلایه کرد گفتم حدیث هست وقتی دو تا نامحرم با هم دست بدن عرش خدا میلرزه و اونا با صورت به داخل آتش دوزخ میفتن مادر شوهرمم که ادعای مذهبی بودن دارن نتونست جوابی بده
و از اون به بعد کسی با من دست نداد و یه نتیجه خوبی هم که داشت دو تا از جاریام که اونام از روی اجبار دست میدادن منو بهونه کردن و دیگه به کسی دست ندادن و یه نتیجه بهترشم اینکه اون دو تای دیگه هم گفتن چون این به شوهر ما دست نمیده ما هم به شوهرش دست نمیدیم و نتیجه این شد که همسرمم با نامحرما دست نداد
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر
2804
من برای کارام با خدا قرار میذارم
مثلا وقتی برای کنکور ارشد شروع به خوندن کردم با خدا قرار گذاشتم من تحت هر شرایطی نمازم رو اول وقت میخونم (کاهل نماز بودم ) تو هم کمکم کن تهران دانشگاه دولتی قبول بشم و با اینکه خیلی شرایط بدی داشتم این اتفاق افتاد و من هم به قولم عمل کردم
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر
قبل ازدواج چادری نبودم ولی حجابم مناسب بود تو نامزدی بخواست شوهری چادری شدم الانم خیلی از این کار راضیم.روی دست دادن با نامحرم از جمله برادر شوهر هم خودم حساسم هم شوهری...
البته برادر شوهرای منم اوایل یه کم بهشون برخورده یود که چرا جلوشون حجاب دارم اما شوهری باهاشون حرف زد الان دیگه همه بعقایدمون احترام میذارن
با سلام مجدد

من یه امتیاز منفی داشتم اونم این بود که به آهنگ های غنا دار بی توجه بودم همه را گوش می کردم برایم خداییش مهم نبود اشکالی توی این کارم باشه یا نه ولی خداروشکر بعد ازدواج تحت تاثیر اخلاق همسرم کم کم ترک کردم ونمازهایم را هم بیشتر اوقات سروقت کرده بودم وبه هنگام نماز می خوندم

مورد اولی همچجنان حفظ شده ولی وقتی پسلم اومده برنامه نمازم بهم ریخته این شیطون لعین هم که دائم وسوسه می کنه باعث میشه نمازهام عقب جلو بشه ازوقتش

باردومم هست دوباره تصمیم گرفتم به وقتشون نمازم را اداکنم.
آمده ایم تا زندگی کنیم که قیمتی پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
2805
سلام عزیزم چه تایپیک خوبی داری افرین

راست میگی منم بعضی وقت ها تنها میشم میگم همه تلاشم برای ارزوهای این دنیام پس اخرتم چی 2 زور خوبم دوباره...........

انشا با کمک و راهنمایی شما دوستای گل و مومنم من هم بتونم فیض ببرم و توشه ای ذخیره کنم برای اخرتم بازم سر میزنم بوسسسسسسسسسسسسس
2801