2777
2789
عنوان

محمد محسن عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 15057 بازدید | 112 پست
بارداری؟؟؟ 😍😍 خیلی خوشحال شدم برات . ان شالله که خوب و سالم به دنیا میاد و زیر سایه پدر و مادرش خو ...

راستش بعد از اون بچه خیلی رابطه من و شوهرم سرد شد

مدام به طلاق فکر میکنم

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش بعد از اون بچه خیلی رابطه من و شوهرم سرد شد مدام به طلاق فکر میکنم

بله بعد از از دست دادن بچه مدام فکر طلاق میاد سراغ آدم من چون دلیل فوت بچه هام ازدواج فامیلی بوده خیلی این حس زیاد بود برام اوایل ولی چون دخترم هست کم کم بهتر شد به خاطر اون به زندگی ادامه میدیم هر چند سخته تو زندگی موندن که دوتا بچه توش فوت کردن

خانما شما دلتون شکسته خدا صدای دل شکسته رو بهتر میشنوه میشه برام دعا کنین؟زندگیم پادر هواس همه چی ریخته به هم همسایه مادرشوهرمم پسرم میره خونشون چنان سرپسرم دادمیزنن که صداش تا خونه ما میاد هیچ کاری از دستم برنمیاد دارم داغون میشم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خانما شما دلتون شکسته خدا صدای دل شکسته رو بهتر میشنوه میشه برام دعا کنین؟زندگیم پادر هواس همه چی ری ...

عزیزم اجازه نده ببرنش ... تحت هر شرایطی پیش خودت نگهش دار

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
راستش بعد از اون بچه خیلی رابطه من و شوهرم سرد شد مدام به طلاق فکر میکنم

سیتارا جان درست میگه. بعد از فوت بچه ناخداگاه زندگی سرد میشه .همسر سابق من مشکل داشت حتی قبل رفتن پسرمم خانواده ام خیلی دوست داشتن جدا بشم ازش. وقتی پسرم فوت کرد کم کم زمزمه هاش شروع شد ولی بازم اصرار داشتم که نه، درست میشه زندگیم، تلاش کردم براش. هر جوری که فکر کنی. اما به یه مرحله ای رسیدم که دیدم درست نمیشه و به سختی ازش جدا شدم

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
نسترن جون بمیرم واسه دلت...با تک تک سلولهام درکت میکنم...محمد حسینت الان با تمام فرشته هاست..مهراد م ...

بمیرم واس دلهاتون 😢😢😢

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
چرا عزیزم مگه بچه چه گناخی داره دعواش میکنن؟😢😢😢😢

نمیدونم داغونم اصلا ....😢😢😢😢

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
عزیزم اجازه نده ببرنش ... تحت هر شرایطی پیش خودت نگهش دار

شوهرم نمیزاره پیش خودم باشه میگه بزار ببرنش جلو شوهرم خوبن با بچه ولی شوهرم میره سرکار یه رفتارایی میکنن بیا ببین 

گلتا جان خدا بهت صبر بده عزیزم به نظرم شما با آی وی اف میتونید فرزند سالم داشته باشید

عزیزم فک کنم اشتباه ریپلای کردی 

چن بار پیامتو خوندم خشکم زد 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲