2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه نبود که شیش سال بخاطرش نمیجنگیدم! باب میل بودن الزاما به معنی حرف ،حرف خودتون بودن نیست، تفاهم و مث هم بودن از نظر من مهم ترین چیزه
من مری طلا هستم کاربریم غیرفعال شده[smiley]s/sm65.gif[/smiley] اینا هم انتخاب جاریم بود!سلیقه شو دوس دارم [smiley]l/l_40.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015111109474413609
من همسرم هرچی میگم همونه ولی روی مادر شوهرم حساسیت خاصی دارم شوهرمم روی مامانش حساس هنوز بعد چهار سال نتونستم باهاش کنار بیایم تنهای بحثمونم سر همین قضیس
اوایل خیلی اختلاف نظر داشتیم تو نامزدی بعد از ازدواجم کم کم علاقمون بیشتر شد الانم عاشقشم یازده سال از زندگیمون میگذره با هیچ چیزی عوضش نمیکنم
عزیزم 13 دی اسمانی شدی دلم برات تنگ میشه
شوهرمنم خیلی خوبه،بی نهایت دوسش دارم تازه خونوادم مخالف بودن ولی من بخاطرش جنگیدم وبالاخره بادلخوری رضایت دادن الان 8سال میگذره وهمه به حرف من رسیدن،خیلی خوشحالم که دارمش.
2810