2777
2789
http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=10150

مژی این جا رو ببین.

میتونی برای یکی از این دکترا پیام بذاری

بیشترشون شماره میدن برای تماس
مرا حبس کن در آغوشت، من, برای حصار بازوان تو، مجرم ترین زندانی ام ...!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک چیزی میگم درست کنین بخورین 2 تائی حالشو ببرین .

توی میکسرت این چیزائی که میگم رو بریز : 3 قاشق غذا خوری بستنی ( وانیلی یا کاکائو ) + 1 لیوان شیر + 1 قاشق غذاخوری شکر میکسر رو روشن کن

حالا از دریچه کوچیک بالاش موادی رو که میگم در حالی که میکسر کا ر میکنه اضافه کن : 1 قاشق عسل خوب + 3 عدد خرما بدون هسته + 6-7تا پسته + 4-5تا گردو

اینارو که هم زدی 1 معجون خوشمزه و مقوی بدست میاد بخورین . هیچ ضرری هم نداره .
اگر خیلی براتون گرم بود بعدش یکم خنکب بخورین ولی اثرشو میبینی
ارشک پسر طلای مامان , خدایا هزار بار شکر به خاطره این معجزه
واااااااای این جینسینگ معجزه می کنه ......... البت من واسه حافظه می خوردم ولی عین بمب ساعتی شد بودم...... اون موقع شوهرم هم تعجب کرده بود ولی واسه این که کم نیاره پا به پام میومد :)

ضمنا شاخم دراومد گفتی "گنبد آقا " رو زیارت نکردی تا الان!!!!!!!!!!!!!
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
منم این مشکلو دارم شوشو کارش زیادو سخته اما روزایی که تعطیله هم خودشو با کامی تی وی روزنامه مشغول میکنه یا نهایتش همش میخوابه. تازه من اولش خیلی هات بودم اما انقدر زجر کشیدم از سردمزاجی این مرد که دیگه منم دارم سرد میشم یعنی خیلی هم شدم. گرمی هم زیاد میخوره منم اصلا کم نمیزارم از س ک س با منو وشوری که بهش میدم به جز یکی اونم ازعقب که من راضی نمیشم خیلیییییییییی راضیه اما هیچ کدوم باعث نشده گرم بشه دو سالو نیمه ازدواج کردیم توی دوران عقد همش دنبال یه بهانه بود برای این کارا اما وقتی ازدواج کردیم ماه اول هفته ای دو سه بار بعد هی کم شد الان ماهی شاییییییید یه بار.همه غصه من اینه که الان بچه میخوام ماه چهارمه کلومفین استفاده کردم پدرمو در میاره تا پروژه داشته باشیم عجول جون گفتی شما برای بچه داری یه چیزی دکتر داد بخوره میشه اسمشو بگی؟ گرچه این شوشو نه اهل دکتر رفتنه نه دارو خورن دکی بهش روزی یه ویتامین ایی داده بعداز یک ماه الان هفته ای یه دونه میخوره به دادم برسید
یا علی بن موسی الرضا این روزا قلبم تندتر میزنه دارم به روزی نزدیک میشم که منو لایق معجزه بدونی.........خدایا شکرتhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=734597&PageNumber=1
آخه من می گم یه نگاه آدم بندازه جنس اصل باشه مشابه تقلبی نباشه والا به خدا ... خیلی از صیفی جات و حتی ابزار آلات خاصیت عضو شریف رو دارد... یعی آدم تا سانفراسیسکو بره بعد نگاه نکنه ببینه با چی رفته....عزیزم قبل از این که دارو بخوری جفتتون یه حمام با هم برین اگه هم معذبی یه صیغه محرمیت واسه محکم کاری بخون ... ولی دور از شوخی ناراحت نشو دوستم یه نظر بنداز خیلی هم ناهنجار نیست ...از خیلی ازین هنرپیشه های هالیوود جذاب تره به نظر من....
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
2810