بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
آخی یانا جونم برفیه!! من امروزم صبر میکنم اگه خبری نشد مجبورم به دوستم لو بدم، بلکه خودش زنگ بزنه پست پیگیری کنه. فقط یانا جون اگه زحمتی نیست رو بسته بندیش شماره تلفنی از پست منطقه تون بود؟
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
سلام به همگی خانم تهرانی عزیز خدا رو شکر جایزه ها هم به دست عزیزان برنده رسید میشه الان دیگه به من بگید عکسم چند تا لایک داشت؟ تو صفحه های قبل هم ازتون پرسیدم ولی جوابی نشنیدم
می شوم بیـدار
و می بینم کنارم نیستی
حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ...
روحت شاد مامان مهربونم