بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
راستی من و دختر نازم نفس تو نینی وبلاگ برنده شدیم دوتامون منتخب داوران شدیم من سوم اون اول
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
یانا جون خدا نکشتت نصف شبی کلی خندیدم از اینکه گفتی نکنه پیاده میارن... حالا که جایزت دیر رسیده انشاالله بهترین طرح تابلوهاشون باشه و از هممون بهتر باشه جایزت.
آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤
فدات مامان مهربون😘 تازه بزودی یه جا دیگه هم بعنوان برنده به احتمال زیاد اعلام بشم اونم انتخاب هیات داورانه که خیلی بیشتر از لایک جمع کردن کیف میده🙌🙌🙌
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)