2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 370 پست
بله دیدم یانا جان ولی من چشم آب نمیخوره من نه ماهه منتظر جوایزم هستم! چند روز پیش یه جایزه تو اینستا برنده شدم و امروز به دستم رسید نینی سایت با این سرعت عملش واقعا منو کلافه کرده، نه ماهه من هر روز یا زنگ میزنم یا پیام خصوصی و هرکاری که بگی برای پیگری جوایزم انجام دادم و انگار نه انگار ، از اردیبهشت دارن هر رپز به من میگن جوایز درحال ارساله!!!!! قبلا هم تاخیر چندماهه داشته جوایزم اما خداییش انصافه بخاطر یه شاسی نه ماه انتظار بکشم،چقد ضایع شدم جلو همسرم، عکس یکسالگی پسرمو دادم شاسی کنن و الان پسرمن دوسالشه!!!! ولا هزینه چاپ شاسی سی درچهل اینجا پانزده تومنه داده بودم همینجا برام چاپ میکردن سنگین تر بودم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری طلا جون غصه نخور به منم ظلم شد اون پیج مسابقه اینستا رو برای منم بفرست مری طلا
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
نه یانا دور نیستم ازمن دورترم هستو رسیده دستشون شانس منه دیگه! آنجلا من جایزه فروردینو بیخیال شدم دیگه منظورم جلیزه اردیبهشته که یا شاسیه! پیج اینستاهم مسابقه نیست گلم که آدرس بدم یه فروشگاه بود یه نظرسنجی گذاشته بود منم نظر داذم بعد دوماه دیدم از بین شرکت کنندگان نظرسنجی قرعه کشی کرده و به چندنفر جایزه داده منم توشون بودم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
دیروز اومده بودن کنتور گاز رو بنویسن وقتی در زدن فکر کردم جایزمو اوردن منم بدون اینکه ایفون رو جواب بدن با ذوق بدو رفتم دم در خخ قیافه آقاهه وقتی ذوق منو دید جالب بود بعد که گفت اومده گاز رو بنویسه افسرده شدم خخ مرده الان با خودش میگه این خانمه یه چیزیش میشه ها
بچه ها جایزه ی من رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ستاد دق دادن یانا
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
2810