بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان زدم یانا بنظرت چند روزه میرسه؟ گفتم لطف کنن بفرستن برای دوستم، تولدشه
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
سلام دوستان پیرو این همه سوال شما من مجبور شدم شخصا زنگ برنم دفتر نینی سایت و براهمین باید بگم که جوایز روز دوشنبه ۳۰ ارسال میشه و بنابراین آخرهفته منتظر جوایز باشید نه الهه جان قراره با جایزه این ماه باهم بفرستن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
ظاهرا نینی سایت منتظر این بودن همه آدرسشونو بدن تا جوایز ارسال شه و یکی از برندگان کاربر مهرناز آدرس نداده لذا ممکنه فردا هم ارسال نشن
اه نیلوفری چقد بدشانسی، اگه فعالیتت از اول مسابقه بود شک نکن برنده بودی ولی چون چند روز آخر همه ریختن تو سایت هرچقدرم تلاش کردی بی فایده بوده ایشالا سری بعد