2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 370 پست
دوستای گلم تبریک می گم ان شا الله توی همه ضمینه ها همینجور موفق باشید براتون بهترین ها رو آرزو می کنم
خداوند ما را در عشق و آرامش آفرید پس او ما را اینگونه دوست دارد.[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم تهرانی عزیز من دوست دارم بدونم عکسم چند تا لایک خورده میشه بهم بگید؟ ممنون
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
http://kids.modiseh.com/board/%d9%be%d8%b3%d8%b1-%d9%85%d9%86%d9%88-%d9%84%d8%a7%db%8c%da%a9-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af%d8%9f/7945/ خانما این مسابقه به سلامتی تموم شد و تبریک به همه برنده ها حالا شما هم کمک کنید ما برنده بشیم لینک بالا برید و ثبت نام کنید و لایک کنید پسرمو مرسی
ممنون از یانا جان و انجلای عزیزم بابت تبریکاتون یاسمین جان من این سری واقعا زحمت کشیدم وگرنه حق دونفر الکی ضایع میشد سری بعد دیگه نیستم میخوام بیشتر باپسرم باشم و چندتا مسافرت بریم....ولی هوای مسابقه رو دارماااا روز خوبی داشته باشید همگی دوستان گل
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
فدات شم مری طلای مهربون مبارکت باشه و به خوشی استفاده کنی از جایزت عزیزم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
ممنونم مامی سا جونمممم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810