بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشخصه بچه ۱۷ ساله بلد نیست اونقدری سنگین و درست برخورد کنه که کسی جرات نکنه بهش بگه بالاچشمت ابروعه یا اگه گفت شوهرش جلو طرف وایسه.ایشون ۱۷ سالگی توو قرن ۲۱ ازدواج کرده تبعاتشم میپذیره و با خیلی چیزها قراره کنار بیاد شما غصشو نخور🧡
چه پرروعن. واااای . بچه ی منم دختر باشه نمیدونم عکس العملشون چیه ولی میدونم این مسخره بازیا هست توش
دختر خواهرشوهر با من حامله اون هفت ماه من چهار ماه بعد اونبار مادرشوهرم میگفت با همین شکمش اومد با ما مسافرت گفتم من نمیتونم جایی برم بیام دکتر بهم گفته نرو بزور می خواد منو با این شکم بکشونه گشت و گذار بعدم من تهدید به سقط بودم
خیلی پرووو هستن دختر هرچی بگم کم گفتم ازشون .... وای خدا خدا کن دختر بشه بچه ات دست از سرت بر میدارن ...
بابام میگه چیزی بهت بگن دختر باشه بچه، میرم خونشون میگم اصلا حیف بود دختر من دختر نداشته باشه، باید ده تا مثل خودش بیاره😂😂😂😂😂😂این کارو میکنه ها. قبلا حالشونو گرفته
بابام میگه چیزی بهت بگن دختر باشه بچه، میرم خونشون میگم اصلا حیف بود دختر من دختر نداشته باشه، باید ...
من مادرشوهرم وقتی فهمید دختر خوب حالا تیکه اش گوش بده انگار میدون جنگه دوتا بچه اولش دختر بودن خودش بعد گفته اون موقعه که بچه هام دختر بودن مادرشوهرم بهم گفت به نفع خودت بچه میاری یعنی تو بچه ات دختر به نفع خودت بچه اوردی