2777
2789
عنوان

تا حالا جیبای شوهرتون رو گشتین!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی دوست جون منظورت من بودم ؟ آره وظیفه مرد هست خودت هم قبول داری ما زن ها به اندازهخ کافی بار زندگی روی دوشمون هست من هم شده از خوراکی تا لباس همیشه خریدم و اصلا حرف پولشم نمیزنم چون واسه راحتبی خودم هم هست اما چه وظیفه ایدارم مثلا پول لاستیک ماشین شوهرم رو هم بدم ؟ مگه اونا خرج لوازم آرایش و اینا به ما میدن؟ بعضیئ هزینه ها شخصیه و خو آدم باید بده هم ما زن ها و هم مردا
مامان پارسا ببخشید ولی اصلاً با حرفاتون موافق نیستم و هیچ نیازی به خواندن کتاب روانشناسی ندارم چون از شیوه زندگیم خیلی راضیم و شکر خدا به شدت احساس خوشبختی میکنم.توی خونه ما هیچ کاری وظیفه ای نیست.
الیسا جان قصدم توهین نبود ... شاید واسه این یهو اینجوری گفتم که به نظر من تجاوز به حریم شخصی هر کسی خیلی خیلی خیلی زشته و اینکه خودم از بچکی از اینکار بدم میومد ....

همه مطالب رو هم خوندم ولی خب این کار به هر دلیلی زشته ...

شما خودت از اول نباید این راه رو پیش میگرفتی که الان مجبور به این کار بشی...
نی نی دوست اگه منظورت به من بود که باید بگم
زن فقط اگه هم وظیفه ای رو داشته باشه کمک خرج هست اما خرج اصلی رو باید مرد بکنه

من خودم شخصا از زمانی که ازدواج کردی تا الان از شوهر پول تو جیبی نگرفتم خودم خرج خودمو درمیارم براش گاهی چیزی می خرم سالی یکی دو بار هم برای خونه بقیه رو پس انداز می کنم ، برای موقع که می خوایم خونه بخریم یا ماشین بخریم یا تعویض کنیم... یا این که خداناکرده یه موقع به یه بن بستی بخوره تا اونجا هم می گم از خانواده خودم قرض گرفتم بزار بفهمه که خونه خرج داره ... نه این که شوهرو بچاپم نه این طور نیست ....

اما بالاخره وظیفه تامین کننده مخارج تو خونه باید مشخص بشه ، در کنارش اگه خانمش کار می کنه گهگاهی کمک خرج باشه که به نظر من هم اگه خرج خونه هم نکنه خرج خودش بکنه برای شوهرش کمک خرجه ..
سلام من هم نمیگردم تازه بارها پولاشو انداختم تو ماشین لباسشوی صدای شوشو درآمدههههههههههههه
منم کارمندم کارت اعتباریمم کلا دست شوشوه
اون بنده خدا برسه کرایه خونه و خرجی رو بده از حقوق منم قسطامونو میدادیم که شکر خدا این ماه تمومه
و همین دیشب کارتمو بهم برگردوند گفت قسطا تموم شد پس انداز کن برای نینییییییییییی
ساره********رستا(رستگار شده)*****5اردیبهشت
برای کسایی میگم که فکر میکنن وظیفه مرد نیست خرجی بده
ما زن ها کار خونه میکنم : غذا پختن ـ لباس شستن ـ اتو کردن ـ نظافت ـ و هزار تا کار دیگه
بچه دنیا میاریم شب تا صبح بی خوابی میکشیم اما آقایون خروپف میکنن
سر کار هم میریم
حالا به نظرتون مردا شاهکار میکنن خر ج خونه بدن ؟
البته یکمی را افتادم
الان 6 ماهه که فیش حقوقیم رو بهش نشون ندام (بماند که همین مسئله هم باعث شده بعضی موقع ها جرو بحث کنیم)
دیگه از فروشگاه ادارمون چییزی واسه خونه نمی خرم
چیزی واسه پسرم میخوام بخرم موقعی مطرح میکنم که باهم بیرونیم
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
2810