2777
2789
عنوان

تا حالا جیبای شوهرتون رو گشتین!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 94 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچوقت این کار رو نکردم حتی اگه یک موقعی پول خورد برای صدقه بخوام بهش می گم مثلا 100 تو من از جیبت برداشتم
دلم سوزد به سرگردانی ماه که شب تا روز پوید این همه راه
سحر خواهد درآمیزد به خورشید نداند چون کند با بخت کوتاه!
سلام
ببخشید
وقتی میبینم برای گشتن جیب شوهر اینقدر همه نظر میدن دلم میسوزه

امروز برای اولین بار تاپیک زدم که مادرهای که بچه کلاس اول دارن یا مدرسه خوب تو منطقه سهروردی سراغ دارن بیان نظر بدن
هیچ کس نیومد البته نه یه نفر اومد....................................

گریههههههههههههههههههه
Lilypie Pregnancy tickers
elisa jon fekr mikonam kheili az dostan kami khali bastan,mage mishe zani ta hala jib va kife shoharesh ro nagashteh bashe!!! aslan ham kare badi nist.inja tamaman ba kart kharid mikoni va hata mitoni online ham hame chiz ro check koni man tamame ramz haye shoharam ro midonam albate khodesh gofteh va hata sorathesabe banki ham miyad khone pas toye jib gashtan dalil bar in nist ke donbale pol hasti va khodaye nakarde tabir be dozdi nashe man jibe shoharam ro migaradam chon bazi vaghta chizhaei peida mikonam ke dastesh ro mishe mesle ghabze sarafi ke pol ferestadeh iran va ....
آره sunجون منم دیدم کسی نمیگرده خجالت کشیدم آخه من بعضی وقتا این کارو میکنم چون ناراحت نمیشم اونم کیف منو ببینه حتی گوشیم ، نه برای برداشتن پول همین طوری دوست دارم در جریان همه چی باشم به قول شما پول فرستادن واسه کسی .. اصلاً از روی بی اعتمادی نیست بعدشم زن و شوهر این حرفا رو ندارن احترام جای خودش چیزی واسه پنهان کردن وجود نداره منم مثل ساره کارتم دست شوهرمه اون انقدر عاقلانه همیشه برخورد میکنه من صد سال دیگه هم کار کنم کارتم رو میدم بهش پولامون همیشه وسطه واسه هردومون چیزی رو هم پنهان نمیکنم
www.noorsazan-co.com
اگه صداقت باشه جیب و کیفو جلوی همدیگه هم میشه گشت ولی بخوای شک کنی حتااگه بگردی هم شکت بدتر میشه.زندگی یعنی مال من و تو نداره.یه روزم کسب و کارش رونق میگیره جبران میکنه.تو هم صادق باش تا نتیجشو ببینی
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
نه! هیچ وقت... شده که لباس هاش رو با وسایل توی جیبش شستم و کلی هم شاکی شده که چرا نگشتی جیبم رو؟!! من هم گفتم که هرگز این کار رو نمی کنم. خودت باید جیب هات رو نگاه کنی و هر چی بود برداری...
می دونم که هیچ چیزی برای قایم کردن نداره ولی خوب نیست حریم خصوصی آدم از بین بره. دوست ندارم همسرم کنار من احساس ناامنی بکنه.
2810