2777
2789
عنوان

تا حالا جیبای شوهرتون رو گشتین!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 94 پست
مثلاً یه ماه پیش من نزدیک 700 تومن بهش دادم تا لاستیکای ماشینش رو عوض کنه وبقیش رو هم به یه بدهیش بده اونطوری که حساب کردیم چیزی از اون پول نباید می موند لاستیکارو که عوض کرده ولی متاسفانه مثل اینکه بقیه هزینه ها اونقدی که گفته نبوده یا اینکه اصلا بدهی در کار نبوده متوجه شدم از اون روز از باقیمانده همون پول واسه مخارج خونه و بچه خرج میکنه تاز منت هم می زاره سرم که خرج خونه و بچه کمر شکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اشتباه کردی که خرج خونه را به دست گرفتی

کلا هر دو کارت اشتباه است ... هم گشتن جیب شوهر ، به خاطر این که اعتماد اونو نسبت به خودت از بین می بری ؟

دوم این که مرده که زندگی رو باید بچرخونه نه زن ... پس اون موقع تو ازدواج نمی کردی که بهتر بود ... حداقل در آمد برای خودت بود نه برای یه آدم دیگه
ببخشید خانوما من طرفدار مردها نیستم ولی توی زمونه سختی زندگی میکنیم .اگه یه خانومی کارمنده
که خودم میدونم سختی های خودش را داره.اگه پولش را خرج زندگیش نکنه پس کجا خرج کنه.اگه میخواست فقط به خودش فکر کنه پس چرا ازدواج میکنه.هرگونه خرجی توی زندگی مشترک یعنی خرج کردن برای خود فردی که حالا دیگه تنها نیست.متأسفم که هنوز بعضی از خانم ها حرف وظیفه زن و مرد را میزنن.
منم خودم واسه خودم خرج میکنم چون شاغلم ولی هیچ وقت جیبهای شوهرم رو نگشتم چون چه فرقی میکنه کسی که نخواد پول بده نمیده دیگه. بگردیم اگه پول توش باشه بیشتر حرص میخوریم یا اینکه مجبوریم بریم دعوا کنیم بازم ما ضرر کردیم.. به نظر من از این به بعد توی خرج کردنت یه کم تعدیل کن و هم اینکه دیگه هیچ وقت به خاطر پول جیبهاش رو نگرد
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
درست نیست این کار..
حالا فک کن که گشتی...فکر میکنی این اخلاقش درست میشه؟نه عزیزم.باید این رفتارشو درست کنی وگرنه با گشتن ومشاهده حقایق بیشتر اعصابت خورد میشه.
بی سر و سامان توام یا حسین
الیسا جونم طرز فکرت در مورد مخارج خونه به نظر شخص من درسته ولی باید یه جوری شوهرت را راضی کنی
که توی ابراز درآمداش بهت روراست باشه و توجیهش کن که رفاه اون رفا توه و برعکس.
2810