2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679882 بازدید | 28507 پست
اونلی لینک برات فرستادم چک کن
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
بچه ها در مورد روغن انار چیزی شنیدین. ؟ از کجا میشه تهیه اش کرد؟ اگه یکی اصلش رو بخره میتونه واسه بقیه هم بفرسته؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن انار؟برا چی؟ بابا این چیزا که راحت به دست میاد استفاده کنید ....
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
58: درمان ریزش موی زنان و مردان :

📒 ریزش مو در مردان معمولا از شدت گرمی و حرارت است . اگر حرارت ناشی از خلط دم باشد وسط سر شروع به ریزش میکند . اگر حرارت ناشی از خلط صفرا باشد ریزش از جلوی سر اتفاق می افتد .

📒 ریزش مو در خانمها ناشی از شدت سردی است که باعث خالی شدن بین موها میشود . در واقع موها کم پشت و نازک میشود .

1⃣ درمان ریزش مو در مردان :

الف : کسانیکه ریزش مو در خانواده آنها ارثی است بهتر است از سنین نوجوانی سالی یکی دوبار حجامت در بهار انجام دهند تا هیچگاه دچار ریزش مو نشوند . (تا 28سالگی این روند را ادامه دهند) .

ب : کسانیکه ریزش مو در آنها شروع شده و در حال پیشرفت است باید در اولین فرصت حجامت کنند تا ریزش موی آنها متوقف شود . سالی دو بار حجامت در بهار را تا سن 28 سالگی انجام دهند .

✅ قبل از انجام حجامت سرکه انگبین مصرف شود تا خون رقیق شود و حجامت خوبی صورت گیرد .

✅ توجه : برای رویش مجدد مو یکی از راههای آزموده شده ؛ ماساژ مداوم کف پا است .

2⃣ درمان ریزش مو در زنان :

طول درمان بسته به شدت سردی بین 40 تا 120 روز متفاوت است . ولی درمان ریزش موی زنان قطعی است .

الف : روغن مالی ملاج سر با روغن سیاهدانه یا بادام تلخ یا هر روغن گرم دیگری مثل کنجد و زیتون هر شب .

ب: استشمام عطر گرم . (یاس . مریم . محمدی . نرگس . مشک و....) شبها هنگام خواب بهتر است زیربینی مالیده شود .

ج : مصرف غذاهای گرم مخصوصا ارده با شیره انگور . فسنجان بادام (نیم بادام + نیم گردو) . کشمش و ....

❗️❗️توجه : اگر فردی دارای بلغم در سر هم باشد میتواند از کندر هم استفاده کند ؛ برای اینکار روزی 1 نخود کندر رادمثل آدامس بجود تا 40 روز .

چ : شبی یک لیوان عرق رازیانه با عسل (در ایام پاکی ).

د : کاهش سردیها مخصوصا شبها

ه : ماساژ کف سر یا شانه کشیدن موها با برس فلزی روزی 5 الی 10 دقیقه .

و : پیاده روی روی سنگلاخ یا سطوح ناهموار یا ماساژ کف پا روزی نیم ساعت .

🔆 توجه : برای پرپشت شدن ابروها استفاده از روغن فندق و خرگوشک بسیار عالی جواب میدهد .

🔱 توجه : در کسانیکه خلط سودای مقاوم در سر دارند پس از انجام کارهای فوق یک حجامت سر پیش بینی میشود . (البته باید داروهای رقیق کننده خون مثل سرکه انگبین یا آنتی سودا هم مصرف کنند ) .

🌺برای تقویت موی خانمها نخود خام چرخ شده + حنای بی رنگ + زرده تخم مرغ بسیار عالی حواب میدهد . هفته ای یکبار این ترکیب بصورت ماسک زده شود .

💯 در روغن مالی سر با روغن زیتون میتوانید تعدادی انجیر خشک را بسوزانید و سوخته آن را با روغن زیتون ترکیب کنید ؛ سپس روی سر بمالید . استفاده از این ترکیب اثر فوق العاده ای دارد .(14 الی 21 شب).

Telegram.me/tebesonati111
ایاک نعبد و ایاک نستعین
2805
موخوره ماسک گوجه خیلی موثره ولی خب باید کوتاه هم بکنیدد
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
موخوره ماسک گوجه خیلی موثره ولی خب باید کوتاه هم بکنیدد
سلام دوستان خواستم از تجربه خودم براتون بگم ......من حدود 4بار قبلا موهامو رنگ کرده بودم و دو بار هم دکلره البته نه از ریشه...ولی موهام ب شدت ریزش داشت خشن و.بدحالت شده بود و کم.پشت بود البته خیلیم بلند بود....ی روز ک واقعا ازون وضع خسته شدم ماشین مو زنی گذاشتم رو.سرمو.همه موهامو یک.سانتی تراشیدم...بعد از همون موقع هر چی مواد شیمیایی بود رو دور انداختم ....شامپوم شد سدر...قبل حمام دو.ساعت حنا قهوه ای گزنه زغال فعال تخم مرغ روغن زیتون میزدم به موهام و.روش پلاستیک میکشیدم و روسری ک.نریزه رو.لباسم...بعد تو.حموم با سدر میشستم...الان 5ماه میگذره ....رشد موهام ماهی دو سانته ریزش ک اصلا ندارم موهام سالم.و.نرم و.پر پشت شده...البته گاهیم اب پیاز اضافه میکردم ب اون موادا ک.گفتم......خلاصه خیلی راضیم
سلام..من تازه با این تاپیک آشنا شدم..یه شرح از اوضاع و احوالم میدم..من از ۱۸ سالگی ریزش مو شدید گرفتم و بعد دکترا بهم گفتن که ریزش موی ارثی داری و نمیشه کاریش کرد..انواع داروهای فیناستراید ماینوکسیدیل اکوفان و هزارجور قرص تقویتی و محلول ها و شامپوهای مختلط استفاده کردم ولی فایده نداشت..دوسال پیش هم پیش یه دکتر رفتم که بهم قرص فلوتامید و محلول ساختنی داد و ریزش موهام بهتر شد ولی بعد دوسال متوجه شدم بخاطر قرص فلوتامید کبدم آسیب دیده و مجبور شدم دارو رو قطع کنم و نه تنها ریزش برگشت بلکه شدتش اون قدری زیاد شد که موهای کم پشته من کاملا خالی شده و بدتر از همه اینه که موها با ریشه میریزه..سوای اشکهایی که از ۱۸ سالگی ریخته بودم اخیرا بی نهایت افسرده شدم خودمو از بقیه قایم میکنم وقتی بیرون میرم ناخودآگاه فقط توجهم به موهای دیگران جلب میشه..صفحه اول این تاپیک رو خوندم روحیه گرفتم..میخواستم بدونم کسی هست که ریزش موی ارثی داشته و با این روش ها ریزش موهاش بهبود پیدا کرده باشه؟
سلام عزیزان من از اول موهای پروبلمدی داشتم تز ماه چهارم حاملگیم تا حالا که دوسال و دوماهه زایمان کردم انقد موهام ریخته که دیگه هیچی نمونده واقعا افسرده و منزوی شدم به فکرم زد برم دکتر طب سنتی ایشون بهم یه مواد خوراکی داد به اسم سویق که برای تقویت بدن خوبه و درضمن گفتن بجای شامپو موهامو با مخلوط سدر و حنا و مورد بشورم الان دوماهه این کار رو میکنم واقعا تاثیرش مثبت بوده اما هنوز به اون چیزی که میخواستم نرسیدم اخه من قبلا روزی کمتراز ده تا مو از سرم میریخت بیاید به هم کمک کنیم دوباره موهامون عالی بشه
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
مینا جون چطور باسدر میشوری موهاتو دکتر به من گفت بذاربیسن دقیقه روسرت بمونه اما بازم میشورم نمیره از رو موهام مجبورمیشم به توصیه به دکترطب سنتی دیگه یه شامپوی ساده که نصفشو باسرکه طبیعی مخلوط کردم به سرم بزنم
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
بهناز جون اینکه مینا میگه مواد شیمیایی رو بریز دور واقعا تاثیر داره امتحان کن سه تا از اقایوناقوام ما جلوی موهاشون به طور ارثی ریخته بود تهران یه دکتری رفتن بهشون اسپری و یه شامپی ایرانی به اسم درمالیست داد که خیلی شامپوی خوبیه الان هرسه شون موهاشون دراومده خیلی جالب بود من فکر نمیکردم اثرداشته باشه
2810