2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان من چند پیشنهاد دارم ک تو تاپیک خودم نوشتم اما شما ک عضونیستید براتون میگم خانم گلها پودرفلفل قرمز پودر دارچین پودر رو با روغن کرچک و بادوم رو حرارت غیرمستقیم بزارید بعد صاف کنید و قبل حموم رو پوست سرماساژبدید راه دیگه آرد معمولی ک نون وایی هست با شیر رو حرارت بزارید و همونطور ک گرمه رو مو بزارید باعث تقویت میشه و ضدریزشه چندراه کار دیگه هم هست برم ناهاربخورم اگه شد خدمت میرسم
سلام خانومای عزیز، من مشاور پوست و مو هستم و نمایندگی فروش محصولات ایتالیایی و بلاروسی رو از کمپانی پنبه ریز دارم ،اگر مشکل و یا سوالی در زمینه پوست و مو داشتین در خدمتتون هستم . آدرس ت ل گ ر ا م من https://Tele gram.me/Beauty_official

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

#درمان_ریزش_مو_با_خیساندن_پوست_سر_به_وسیله_آب_پیاز: پیاز را پوست گرفته و خوب بشویید. به کمک چاقو پیاز 8 قسمت کنید و داخل میکسر بریزید.پس از میکس کامل آن را روی یک صافی ریخته تا آب پیاز ازآن جدا شود. ریشه و ساقه ی موهایتان را با آب پیاز به خوبی ماساژدهید . اجازه دهید تا 30 الی 45 دقیقه موهایتان آغشته به آب پیاز بماند . در انتها موها را با آب و شامپو به خوبی بشویید. توصیه می شود از این روش طبیعی درمان ریزش مو هفته ای یک مرتبه استفاده کنید.
سلام عزیزم درخواست دوستی دادم قبول کن تا لینک گروه رو برات بفرستم
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
درخواست دوستی بدید براتون بفرستم لینک رو
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
بچه ها ذو ماهه گرفتار بودم و همه روشها رو ول کردم. حالا همشون باز ه م ریخت. اخه یعنی چی.اینکه در بیاد و دوباره بریزه چه فایده داره این روشها اون وقت
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
ارغوان جان وقتی مشکلتو ریشه ای درمان نکنی بعد قطع ماسکا همین اتفاقم میوفته اولویت اول رفع مشکلی که باعث شده موهات بریزه هست حالا چه به هم ریختگی طبع چه کیست چه تیرویید وووو اول اینا باید درمان شه بعد با کمک ماسکا موها رو دوباره مثل قبل میکنیم بدن مثل یه درخته وقتی ریشه مشکل داشته باشه سمپاشی شاخ و برگ تاثیر خاصی روی درمان اون درخت نمیذاره ریشه رو درمان کن شاخ و برگ خودش خوب میشه
ریزشم کنترل شده. رفتم ازمایش همه چی نرمال بود.فقط ویتامین دی کم داشتم که امپولو قرص بهم داد. مساله الان ریزش نیست. ریختن موهای دوباره در اومده است!!!
4 ماه این کار رو کردم. یعنی چه قدر ضعیفن که تو این مدت هنوز قوی نشدن؟ درمان رو که شروع کردم فرق سرم خیلی خوب شد. ولی شقیقه هام نه. بچه ها گفتن شقیقه رو ماساژ بدم و ترکیبی استفاده کنم. ولی باز هم نشد. فکر کردم وسواس پیدا کردم و گیر میدم. این یه ماه هم سرم شلوغ بود بیخیالش شدم و رهاش کردم. نگران نبودم. ولی نه تنها شقیقه هام خوب نش فرق سرم هم بدتر شد.
2810