2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680151 بازدید | 28507 پست
سلام خانومای عزیز اگر دکتر پوست خوب میشناسید که باهاش نتیجه گرفتین معرفی کنید...تاپیک زدم واسه این موصوع تعداد کمی جواب دادن.....اگر میشناسید بهم زود معرفی رکنید خیلی سریع بایستی برم دکتر..ممنونم
سلام خانوما خوبین؟ منم ریزش دارم موهام کم شده طبعم گرم و خشک هست نمیدونم چیا استفاده کنم صفحه اولم خوندم فقط گیج شدم یکی منو راهنمایی کنه لطفا
خدای مهربونم مرسی که من به آرزوهام رسوندی [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کم خونی هم باعث ریزش میزنه من رفتم دکتر کم خون بودم دکتر برام قرص آهن نوشت شبی یکی میخورم شمام حتما شروع کن ب قرص آهن خوردن،ریزش موهات کم میشه
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ولی عزیزم هروقت تونستی برو ی آزمایش بده ممکنه ویتامین دیتم کم باشه در کنارش هفته ای ی بار زرده تخم مرغ و بابونه و حنا و روغن زیتونم با ی مقداری آب ترکیب کن بذار یکی دو ساعت رو موهات بمونه آب پیازم برای رشد و تقویت مو خوبه،تو حمامم نشسته موهاتو بشور بعد حمامم سشوار نکش حوله هم محکم رو سرت نکش اگر بذاری موهات خود ب خود خشک بشه بهتره اگر پایین موهات تو هم گره میخوره موهات رو محکم شونه نکن چون باعث ریزشش میشه ی گره باز کن فیروز بخر خوبه و اینکه نشسته موهات رو شونه کن عزبزم اینایی ک یاد گرفتم رو بهت گفتم ان شاالله ک نتیجه بگیری
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
هلال جان خب حتما به موهات نمیسازه چون به یه سریا میسازه که تو نباید بذاری قبلا هم با حنا ریزش گرفتی فعلا یه مدت نذار کمی تقویتشون کن بعد حنا بذار اگه بازم ریخت که یا بهت نمیسازه یا حنا مشکل داره اگرم موهات نریخت که چه بهتر
سلام دوستای عزیز من که سرم یک جوش زده بود و اون صسمت خالی شده.الان 37 روزع که در نیومده .ماینکسیدل میزنم.8 تا دکتر رفتم.هر کدوم یه چیزی می گقت.متاسفانه دکترا هم نمی دونن چی به جیه. یه سوا بچه ها اگه قرار موهای من در بیاد چند ماه طول میکشه؟؟؟؟
2810