2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680162 بازدید | 28507 پست
میشه به منم کمک کنید. صفحات زیادی هست و نمیتونم دنبال درمان بگردم منم پنج ماهه ریزش مو دارم بسیار شدید یک جلسه مزوتراپی کردم. اما ریزش مو قطع نشد انواع تونیک ها سینره، سریتا تی دو، پرومین سریتا و ماینوکسیدیل و نوافان هم استفاده کردم. به شدت موهام میریزه. هیچ محلولی جواب نداد امپول بیوتن و قرص زینک هم استفاده میکنم لطفا منو راهنمایی کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من هم ریزش مو داشتم برای درمان همونطور که همه گفتید ابتدا باید علت مشخص بشه من هم از جاست فور هیر استفاده میکنم و کمپلکس ویتامین D و کلسیم میخورم در مورد روغن ها همونطور که میدونید مصری های باستان برای زیبایی مو و پوست از روغن استفاده میکردندبرای ماساژ کف سر باید از روغنی استفاده کنید که ویتامین E بالا و همینطور امگا داشته باشه من از روغن های مختلف استفاده کردم که خوب بودند ولی جدید ترین روغن که دو برابر روغن زیتون ویتامین Eداره و امگا3,6,9 روغن ارگان مراکشی ست من اصلش رو استفاده میکنم همونطور که در سال 2015 بعنوان معجزه پوست و مو شناخته شده واقعا معجزه طبیعت هست بزرگترین مزیت این روغن غیر از اینکه هیچ روغنی با اون برادری نمیکنه اینه که در پنج دقیقه جذب میشه و اثر چربی نمیزاره من الان خیلی راضی هستم هم ریزش موهام خیلی خیلی کم شده و هم خشکی و وزی اون برطرف شده عیر از موهام پوستم رو هم ماساژ میدم هم پوستم سفت تَر شده و هم براق و شفاف و هم اینکه برای دور چشم هم معجزه است توصیه میکنم استفاده کنید
هلال و دوستان موهایی که میریزه رو ازشون تشکر کنید که تا هین لحظه روی سرتون بودن و بهشون بگین که از بچه هایی که به جای هر کدومشون هست مواظبت میکنید ...این حس بد از ریزش رو از خودتون دور کنید
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
نیکی کندوش میتونی عطاری 110 بازار بخری جاهای دیگه عطاری های بزرگ احتمالا دارن باید با یک روغن پایه پرورده کنی بهترین روغن پایه براش سیاهدونه است بعد نارگیل یا زیتون به آزاری هر گرم کندوش 30 میل روغن لازم داری من درست کردم و استفاده کردم خوب بوده اما باید ادامه دار بزنی
برای ریزش سکه ایی موروغن سیرعالیه.تویک استکان یک عددسیرکامل توروغن زیتون بوداریاروغن کنجدرنده کنیدیکهفته باشه میشه روغن سیر.من خاهرم جلوسرش ریزش سکه ایی داشت دوهفته زدموهاش دراومد.برای ابروهم عالیه.
هلال جون برای درست شدن مزاجت بهتره سر خود کاری نکنی برو طب سنتی منم دارم با روشهای طب سنتی مزاجمو درست میکنم بچه ها روغن گرچک اسانس دار برای پرپشت کردن ابرو ضرر داره؟؟؟؟
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
هلال ریمان درست میگه ...اگه هم گرمی میخوری ادامه بده کم کم اثر میزاره ...یه روزه طبع خوب نمیشه سردیا رو کم کن گرمی هم کم کم اثر میزاره فقط مواظب باش از اونور بوم نیوفتی چون صفرا هم باعث ریزش میشه
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
رها خانوم برید یه سر مطالب نوشته شده ت سایت دکتر دانیال نصیر زادرو بخونید کامل توضیح داده گاهی ریزش مو بخاظر زیاد بودن بعضی ویتامین ها و روی و...است پس بهتره اول ازمایشارو بدید تا ببینید اگر کمبودی دارین اونو مصرف کنید در ضمن مزاج خودتون رو هم بشناسین بعد انچه که خوبه بخورین و ضررهارو کمتر شاید ریزش موتون بخاطر به هم خوردن مزاجتون باشه و التماس دعا انشاالله همه مشکلشون حل بشه به لطف خدا
2810