2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680184 بازدید | 28507 پست
من سرم رو با شامپو بچه فیرور که نصفش میکنم نصفشو جوشونده بومادران و گزنه میریزم میزنم با صابون شغاری !!
اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
سعیده جان اره تا عید کلاس برگزار میکرد ولی الانو دگ نمیدونم هفته ای دو جلسه میرفت من پسر خالم خودش با توجه به چیزایی که خیراندیش براشون گفته بود طبعمو تشخیص داد و گفت بلغمی و ... هلال جان من هیچوقت بعد حنا ریزشم زیاد نشد ولی کم کم قطع شد و سر یک ماه دگ ریزش نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💐✅ هرشب یک دعا برای یک نوع بیماری🌠هدیه ای آسمانی از موسسه طب وحیانی برای دوستان اهل بیت وحی علیهم السلام.https://teleg.ram.me/joinchat/DJTYHj8XRfb425zHKbOn-g 🔔🌺دوستانتان را به جمع علاقه مندان به طب اهل بیت علیهم السلام دعوت نمائید. 🌺
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
به من شامپوی اسلامی داد که همون گل ختمی سفید هست اسیاب میکنم با اب گرم میزارم میمونه نیم ساعت بعد سرمو باهاش میشورم
سلام دوستای عزیز لطفا اگه اطلاعی دارید کمکم کنییییید یک ماه پیش فهمیدم روی سرم (داخل موهام) جوش بزرگی دارم.کندمش.خشک شده بود.اما بعد چند روز متوحه شدم اون قسمت خالی شده.اندازه یک نخود بزرگ. رفتم دکتر محلول ماینوکسیدل /05 درصد داد با یک پماد و گفت یک ماهه خوب میشه. اما فعلا هیچی نشده.دیروز دوباره رفتم پیش همون دکتر گفت بهت که گفتم قول نمی دم در بیاد. گفتم آقای دکتر فرمودید رشد می کنه. بعد گفت برو دوباره همین هارو بزن.یک ماه بعد بیاااااااااااااااااااااااا خانوما کمکمم کنیییید
✅شامپوی اهل بیت علیهم السلام= 🔴گل ختمی سفید را اسیاب کنید. دو قاشق غذاخوری از آن را با یک لیوان آب داغ تازه جوش 15دقیقه دم کنید کاملا خیس بخورد. با جوراب زنانه تمیزصاف کنید عصاره آن ماده ای ژل مانند شکل شامپو خواهد بود. این ژل بهترین شامپو بود و خواص مادی و معنوی دارد. ✔️مفید برای تقویت مو ✔️پیشگیری از جنون و صرع و... ✔️بهترین کشنده و از بین برنده شپش ✔️رفع شوره سر ✔️ایجاد کننده نشاط روحی خصوصا برای عبادت. و....
2810