2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680242 بازدید | 28507 پست
سوگند جان اخه چونم پر جوش شده،ویتاگنوسم سه ماه خوردم کاری نکرد حجامتم کردم،ولی بازم چونم جوش میزنه،عروسیم داریم ماه بعد چونم داغووونه وضش جوشای بزرگ و قرررررمز و دردناااااک زیرپوستییی
کیانا،کارن😍😍
من قرار بود بیام تهران پیش روازاده ولی متاسفانه نشد،فعلا تا یکی دوماه اینده نمیتونم بیام واسه همین فعلا میگم دارو بخورم از شر این جوشا خلاص بشم
کیانا،کارن😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا هورمونام قاطی کرده بود و مدتی متفورمین و چنتا داروی دگ که اسمشو یادم نمیاد مصرف کردم و تقریبا خوب شدم هفته دگ میخام برم آزمایش ببینم باز مشکل دارم یا نه اخه پریودم مشکل پیدا کرده
اره من هفت هشت ماه اسپرو ، فیناستراید ، ماینوکسیدیل و چنتا داروی دگ که دکترم برام نوشته بود مصرف کردم با قطعشون ریزشم چند برابر میشد
شما میتونی با دارویی گیاهی جوشهاتو درمون کنی
ممنون دوستان اره سوگند جون منم تو تابستون با پتو می خوابم میدونم طبعم هم خیلی سرده چون چند ماهه که پوست سرو درد میکنه انگار یکی داره اونو میکشه سرچ کردم نوشته بود به خاطر غلبه سوداست باید گرمی رو شروع کنم می خوام روش بدون شامپو رو هم امتحان کنم دکتر برام ازمایش نوشته منتظرم که پر بشم و روز 3 یا4 پر برم ازمایش بدم.
خدا کنه که منم مثل شما جواب بگیرم منم هر روز میام اینجا و از راهنماییهاتون استفاده می کنم راستش با حرفات سوگند جون روحیه گرفتم همین دستورات شما رواجرا میکنم تا ببینم چی میشه حتما میام اینجا و میگم. باز هم یه دنیا ممنونم
منم حتی الامکان سعی میکنم شامپو استفاده نکنم وقتی حنا سرم میذارم بعدش اصلا شامپو نمیزنم بوش کمی اذیت میکنه ولی زود میره وقتی هم که شامپو میزنم ازین تخم مرغی داروگرا میزنم که اونم دم کرده بابونه رو باهاش مخلوط کردم یه قاشق حنا با کمی مورد هم باهاش مخلوط کردم که شیمیایی بودنش زیاد به موهام آسیب نزنه چند ماهی هم صابون زیتون زدم اولاش خوب بود ولی بعد یه مدت دگ موهامو تمیز نمیکرد و دوباره از همین شامپو استفاده میکنم
2810