2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680135 بازدید | 28507 پست
پسر خوی همه روغن ها چرب میکنن. شما اگه موهات چربه روغن رو واسه یه ساعت رو سرت نگه داره. هر روغنی به جز کرچک و املا مو رو زخیم نمیکنه
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه ماهه دارم از این روشها استفاده میکنم و نتیجه خیلی خوبی هم دیدم. الان مشکل من شقیقه ام هست. فرق سرم خیلی خوب شده. ولی شقیقه هام نه. چی کارش کنم؟ (:
با اجازه صاحب تاپیک

سلام دوستان

من کار گیفت انجام میدم برای انواع مناسبت ها (بله برون ،عقد ،حنابندان و عروسی)و جشن ها(تولد ،سیسمونی و دندانی) خوشحال میشم از کارهام دیدن کنید
گالرى گیفت شاخه نبات:
https://www.instagram.com/gallery_shakhenabat/

پیج ما در اینستاگرام
که مى تونید همه کارها رو یکجا مشاهده بفرمایید
لینک کانالمم همون جا تو پیج گذاشتم🌹

آپلود عکس
کسی شماره تلفن عطاری شفا میدون ونک رو داره؟
لذتی برتر از این نیست که جوانه ای در درونت بپرورانی و از آنگاه که قدمهای لرزانش را به این دنیا می گذارد فرشته نجاتش شوی و نیازهای کودکانه اش را با دل و جان برآوری و روزی نه چندان دور از آن زمان که شیره جانت را شبانه خسته و ناتوان در دهانش می نهی یا دست و پاهای ظریف و ناتوانش را نوازش می کنی روی دو پاهای کوچکش بایستد و چند قدم تا آغوشت را، با خنده و هیجان گام بردارد و خودش را روی وجودت رها کند؟ گرمای تنش را حس می کنی و تو هم در شادی این گام بزرگش به سوی آینده شریک می شوی... وصف ناپذیر است که زمانی به چشمهایم مینگری و با نگاه و لبخندت همراهی مرا می طلبی! یا وقتی مشغول کارهای روزانه در آغوشت گرفته ام و با تکه ای نان سرگرمت کرده ام ناگهان دل کوچکت برایم می تپد و می خواهی خستگی ام را بزدایی و تا همیشه خاطره ای شیرین تر از تمام لقمه های عالم برایم به یاد بگذاری...تکه نان را که با تلاش تمام می خواهی گاز بزنی با دستان کوچکت به من تعارف می کنی و نمی دانم از فکر این که به من اندیشیده ای اشک بریزم یا بخندم!
خانوما کسی تا حالا از این پکیجی که تلویزیون تبلیغ میکنه خریده؟ راضی بودین؟ اخه هر کانالی میزنم این خانومه داره صحبت میکنه میگه 98درصد مشتریا راضی بودن نظرتون چیه یعنی به درد نمیخوره؟
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
برای ریزش مو من یه ترکیبیو استفاده کردم جواب داد البته برا من زیاد نبود موهام خیلی پره و چرب من هر دوهفته یبار حنا آلوورا روغن زیتون چایی دم کرده آب پیاز و آبلیمو و تخم مرغو رو سرم میزارم البته هواستون باشه رنگ میگیره خصوصا روی موی رنگ روشن ولی واقعا تاثیر داره هم راحت شونه میشه هم تقویتیه
مراقب آدمهای "آرام" زندگیتان باشید، 💠 آنهایی که "گوش" میدهند، دیرتر "غمگین" میشوند، 💠 "سخت عصبانی" میشوند، طولانی "دوستتان" دارند، 💠 کم "عاشق" میشوند، "مهربانی" را بلدند،"حواسشان" به شماست، ... 💠 "درد" را به "جان" میگیرند تا شما را "نرنجانند"،. آنها همانهایی هستند که اگر "دلشان بشکند"! فقط آرام ته نشین میشوند..وبرای همیشه کمرنگ میشوند.
سلام اناهید عزیز. وای چه قدر خوشحالم که یکی از قدیمی هی رو میبینم. کلی سوال داشتم . 1) من نمیدونم طبع سرم چیه. دست که میزنم گرمای آروم وملایمی داره. این یعنی اینکه طبعش گرمه؟ تو ماسکها همیشه سعی میکنم تریکباتش رو جوری تنظیم کنم که معتدل بشه. این اشکالی که ایجاد نمیکنه؟ 2) من ماسک که میزنم مطمئن نیستم که همش به ریشه می خوره یا به ساقه موهام! 3) من یه ماهه دارم از این روشها استفاده میکنم و نتیجه خیلی خوبی هم دیدم. الان مشکل من شقیقه ام هست. فرق سرم خیلی خوب شده. ولی شقیقه هام نه. چی کارش کنم؟ 4) من آزمایش کامل دادم. فقط کمبود ویتامین دی داشتم و کم خون. هورمونام مشکل نداشت. ولی موی زاید زیر چونه و بیکنی و دور سینه دارم. میتونه به علت کیست باشه؟ کیست هم ریزش میاره. باید برم سونو. اون وقت داروهایی که واسه درمان کیست هست میتونه بعد از قطع مصرف باعث ریزش بشه؟ 5) dht چی هست؟ که میگن ریزش به خاطر حمله دی اچ تیه؟ی
آناهید الان موهای شما در چه حاله؟ راضی هستی؟ ضخامت موهاتون بیشتر شده؟ ممکنه که بعد از درمان با این روش ها با قطع برنامه همه رشته هامون پنبه بشه؟
2810