2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680142 بازدید | 28507 پست
آناهید عزیز، خیلی خیلی خیلی ممنونم از وقتی که صرف کردی و راهنمایی کردی. هر جا هستی شاد باشی و سلامت. من به هیچ وجه وسواس ندارم. خیلی در قید و بند روشها و روغن ها و ... نمیکنم خودم رو. با یه برنامه منظم شروع کردم. البته همیشه یک روز در میون نبود. گاهی میشه مثلا هر سه روز یه بار ماسک میزنم. حالا ماساژ شقیقه هام رو بیشتر مکینم. حتما جواب میده. (: برنامه من ساده بود. ماسک پیاز، اب شنبلیله، معجون( معجون با اینکه گرم بود ولی به من ساخت) ترکیبی دو بار در هفته، حنا ( که شامل قهوه بابونه دم اسب گزنه بود) من روغن های سرد و گرم با هم استفاده مکینم. مثلا روغن گردو و سیاه دانه ( هر دو گرم) + روغن بنفشه و مورد( هر دو سرد) یه ترکیب معتدل. مامانم نخود رو میپزه من آبشو میریزم رو سرم. فعلا همین ها رو استفاده کردم و کلی موی ریز دارم. من پیش یه متخصص داخلی رفتم. کارش خوبه. هورمونهام مشکل نداشت. موقع آزمایش پریود نبودم. به خود دکتر هم گفتم. گفت رنج مشخصی داره چه پریود باشی چه نباشی در هر دوره رنجش مشخصه. کمبودم ویتامین دی بود و کم خونی. بچه ها حتما حنا رو استفاده کنید. من خودم همش دنبال یه ترکیبی بودم واسه حنا که رنگ موهامو عوض نکنه.خیلی سخت میگرفتم که حتما یه ترکیبی باشه که رنگ به خصوص بده به موهام. ولی بعدش ولش کردم. گفتم خوب رنگ موهام تغییر کنه چه اشکالی داره. این همه آدم رنگ میکنن موهاشونو موی منم تغییر رنگ بده. اصلا قرمز بشه. چه عیبی داره. حنا رو که گذاشتم عالی بود. حیف کاش زودتر استفاده میکردم. حتما از حنا غافل نشید. این تجربه من بود مارتا جان. امیدوارم به دردت بخوره. مرسی از همه بچه هایی که اومدن تجربه های خودشون رو گفتن. به خصوص از شیدی جون.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
در مورد تغییر فکر و شکرگزاری هم صد درصد باهات موافقم اناهید. چون تاثیرش رو رو خوردم دیدم. من خخدا رو شکر میکنم که موهام مشکل داره ولی در عوض سالمم یا پوست خوبی دارم . وقتی شروع به دوست داشتن موهام کردم همه چی عوض شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی هم بگم. من هر روز دم نوشی که شامل بابونه کاکوتی بومادران ختمی نعنا پولک و چند تا گیاه دیگه هم هست رو هر روز دو تا 3 لیوان میخورم. مولتی ویتامین نیچر مید، مخمر آبجو هلیث اید، سلنیوم هم مصرف میکنم. جوانه گندم ، سبوس گندم ،دانه کتان ، دانه کنجد هم خیلی مفیده.
والا تا جایی که من تو این تاپیک خوندم مواد شیمیایی فقط اوضاع رو بدتر مکینه. آزمایش بده تا اول مشکلت حل بشه. کمبود یا کیست رو باید درمان کنی. بعد از حنا شروع کن. حنا همراه با بابونه. شنبلیله رو پرورده کن و ماسک پیاز رو استفاده کن . بعد که ریزش کم شد برو سراغ ترکیبی رو روغن درمانی. تو اول باید مشکلت رو پیدا کنی. اینجا خیلی ها نتیجه گرفتن. امیدوار باش
اگه ازمایش ندادی از کجا مطمئنی هورمونات مشکل داره؟ شیدی یادمه میگفت" گاهی درمان دردناک تر از خود درده" الان برای تو هم هدف درمانه. اگه داروی گیاهی می خوای عرق رازیانه و دم نوش بابونه و بومادران هم برای هورمون خوبه هم برای کیست. جدا جدا بخورشون. باید هورمونات درمان بشه. و الا که حنا و این چیزها فایده نداره. واسه همین بهت گفتم اول باید مشکلت رو پیدا کنی و اون حل کنی. کمبود مواد معدنی و هورمونات باید حتما درمان بشه. من هم کمبود داشتم. خوب حالا دارم درمانش میکنم. آز نمیدادم از کجا میفهمیدم کمبود ویتامین دی دارم؟ در کنار درمان ، روی موهام هم کار میکنم. خودسر دارو نخور. من اگه آزم نشون میداد هورمونهام مشکل داره دارو می خوردم. یا لااقل پیش متخصص طب سنتی میرفتم.
ارغوان جان اینکه گفتم وسواس با شما نبودم برا همه تون گفتم
برای ازمایش هورمون دکترت درست گفته.الحمدالله مشکلی نداشتی

داری نتیجه میگیری ...ادامه بده همینا رو عالی میشی
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
لیا گفت دمنوش نعنا برای هورمونای زنانه عالیه رازیانه ویتاگنوس اینا رو تست کنید ...بعدم طبعتونو که درست کنید مشکلات هورمونی حل میشه از ورزشم غافل نشید
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
خوب الان چند وقته دارو میخوری؟ اگه مدت زیادی گذشته باز هم آز بدین. تو این مدت قطعت دارو تاثیر گذاشته و هورمونها هم کمی متعادل شدن. من تاپیک قبلی رو از اول خوندم!!( 3ماه وقتم رو گرفت) یادمه یکی از بچه ها با کاربری آوا-رها هم مشکل شما رو داشت. اون هم کیست داشت. و زیر نظر پژشک سنتی بومادران و بابونه می خورد. کلی هم موی ریز در اورده بود. ببین دست به کار شو. دست رو دست نذار.
ببین در مورد رژیم پاکسازی دکتر خدادادی من خیلی شنیدم. یه کتاب داره به اسم عسل درمانی. و با رژیم خام گیاه خواری بسیاری از مشکلات رو درمان میکنه. من خیلی تاثیر و نتجیه خوبش رو در اطرافیانم دیده ام. اونم یه تستی بکن. اگه بتونی یه ماه رژیمش رو نگه داری مشکلت حل میشه.
این قدر نگو بیخوده. ببین طرز فکر خیلی مهمه. خیلییییییییییی. حالا که میگی ریزشت کم شده. خوب این خودش کم چیزی نیست. یعنی بدنت داره شفا میگیره. مثبت نگاه کن و امیدوار باش. به خدا خیلی تاثیر داره
سلام ببخشید بچه ها شما از روغن کندش استفاده کردین برا ریزش مو تاثیر داشته البته از روغن های حاضری چون من هر چی گشتم خود کندش رو پیدا نکردم که خودم روغن درست کنم
من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
سلام بچه ها اول برید طب سنتی برای اینکه طبع خودتون بشناسید بیشتر آنهایی که سرد مزاج هستن کیست دارن این اولین قدم هست متعادل کردن طبع بن بست عزیز کندوش تو بازار تهران عطاری 110 داره من آنجا خریدم و با روغن سیاهدونه پرورده کردم آیت الله ضیایی میگه باید 40 روز پشت هم بزنی تا در بیاد من تو روغن ترکیبی میریزم روغنی که دارم الان استفاده میکنم اینه یک قاشق روغن کرچک یک قاشق روغن کندوش یا شنبلیله یک قاشق روغن هندی بعلاوه بقیه روغن هایی که شیدا جون تو روغن ترکیبی گفته این شده ترکیبی من ریزش از 100 رسیده زیر بیست اونم موقع شونه کردن تو حموم زیر 5 تا اکثرا اصلا ندارم موهام ضخیم تر شده حدود یک ماه و نیم شروع کردم هفته ای سه بار گاها کمتر بعد حموم عصاره رزماری باریج میزنم تو روغن هندی که درست کنم رزماری ریختم قبلا از بابونه و حنا و مریم گلی جواب گرفتم برای ریزش اما الان تنبلی میکنم درست کنم فقط همین ترکیبی که بالا گفتم میزنم طبع من بلغم هست رو به دم ارده عسل میخورم سعی میکنم هفته ای سه بار تخم مرغ بخورم اناکاپس میخورم هفته ای دو بار کلسیم قرص ویتامین ب و هفته ای یکبار ویتامین د بچه ها نا امید نباشید تلقین یادتون نره
2810