2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680037 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید جان شمام ظاهرا موهات خوب شدن؟ شمام پوست سرت پیدا بوده؟ کیشه لطفا بگین چیکار کردین؟ همه بدونن.فتانه جان چطور ریزش نداری؟ چیکارا واسه ریزش کردی؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جان من یه دوره خوب شدم دوباره بی توجهی و حرص و جوش و نا شاکری، دوباره کم شد ولی بازم به بدی اولش نبود در حد خیلی کم پشت بود، فرقم باز بود دو انگشت نمیدونم علتش رو ولی خواهرم و مامانم هم همین مشکل رو ولی خواهرم که سونو داده بود هیچ مشکلی نداشت
ساحل تو گروه جذب هم هستی، قبول داری که خودمون بیماری ها رو می سازیم و اینکه نسلهای قبل ما مشکلشون رو پاکساری نکردن و ما هم این مشکل رو مثل یه امر مسلم پذیرفتیم در مورد موهام من پذیرفتم که چیزی به اسم ارث وجود نداره البته ما نگرانی ها و افکار منفی مادر هامون در مورد مو ها شون رو به ارث بردیم که باید طلب بخشش کنیم
شاید جان من هم روغنا رو دارم و هم ماسک حنا رو پیاز عنصلم باید اضافه کنم جو و سبوس و چای سبز و سبوس جو دو سر میخورم و اسپری میکنم به موهام و خرگوشک کلی کار میکنم توکل کدم به خدا که درست بشه
ساحل جان من خیلی وقت پیش ریزش داشتم ولی الان چند سالی هست ندارم ریزش موهام مثلا در حد شونه کردم بعد حمام 10 تا دوننه هایتا قبلا دست به موهام میزدم میریخت میومد تو دستم تو حموم میشستم میومد تو دستم میخوابیدم بالشم پر مو بود من 5 سال چای سبز میخورم هر روز به جای چای سبوس میخورم اونم چند ساله ول وومن میخورم ورزش میکنم تغذیه سالم دارم و سبزیجاتی زیاد میخورم آهن میخورم شلتوک دم مینم میخورم هر چی ویتامین ب داره من دوس دارم تغذیه سالم دارم از همه مهم تر ول وومن هم خیلیییییییییییییی موثر بوده
سعیده جون سبوس همه عطاریا دارن یه مارک معتبری هست ثبت اخاراع هم شده سبوس سواهی همه مدل سبوس و جو داره برو عطاری میتونی تهیه کنی یه مارکی هم هست به اسن OABAB سبوس جو دو سر غیره داره عطاریا دارن
2810