2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
بچه ها میشه روغن بنفشه و سیاه دانه رو هم به ترکیبی اضافه کرد؟ اگه میشه، در این صورت همون 8 قطره باید اضافه کنیم؟ یا اینکه میشه جدا هم ازشون استفاده کنیم؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
به نظر من که با یه تاپیک جدید مشکل حل نمیشه حالا باز این تاپیک رو همه اعضا میشناسن
شک نکن درست در لحظه آخر در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یه دو روز نبودم چی شد؟ انگار یه سری پستا حذف شدن! ابریشم جان دکتر غدد به من گفت چون تنبلی داری اگه بخوای هورمونات تنظیم شه باید همیشه سیپروترون و متفورمین رو بخوری!
خوش باشید...
ارغوان جان میتونی اونارو به عنوان روغن پایت اضافه کنی اما اصن نمیتونی تو ترکیب روغن دست ببری،ینی روغن پایه مثلا زیتون بگیری بعد بیای هشت قطره ام این روغنارو اضافه کنی اما خب جای روغن پایه میتونی
کیانا،کارن😍😍
سلام دوستان برای من که کف سرم مشخصه بخصوص جلوی موهام و میخوام موهام در بیاد ریزش اصن نداره کدوم و به عنوان روغن پایه تهیه کنم؟ من میخوام این هفته برم خرید و از شنبه شروع کنم یه برنامه جامع هم نوشتم برای رسیدگی به موهام
انلی جان منظورت اینه که روغن زیتون + یکی از این دوتا ( بنفشه یا سیاه دانه) هر دو با هم پایه بشن؟ یا این که جایگزین زیتون بشن؟
اون روغن هایی که به پایه اضافه میشه ، 4 تا روغنه درسته؟ نمیشه این 4 تا بشه 5 تا؟ منظورم این بود؟ اخه سیاه دانه و بنفشه هم خریدم، دلم نمیاد بی استفاده بمونن
سیاهدانه و بنفشه رو جدا بزن خب اره ببین روغن پایه چقدر هست اندازش جای اون میتونی دوتا روغن استفاده کنی اما در مجموع نباید بیشتر از اون مقدار که گفته بشن
کیانا،کارن😍😍
نه نمیشه اون چهار تا بشه پنج تا،البته نشد که نداره میشه ولی دیگه روغنی که شیدا توصیه کرده نمیشه!شیدا حتی تاکید کرد که یه قطره هم اندازه ها جابه جا نشه،گفت اگه مهم نبود نمیگفتم
کیانا،کارن😍😍
اهان. پس این طور. ممنون. یه سوال دیگه من دمای سرم نه گرمه نه سرد. نمیدونم چه طوری بگم. یه گرمای خیلی ملایم و ارومی داره. نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. این یعنی اینکه متعادله؟ یا همون گرمه؟
2810