2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
اره فقط حنای خالی تو یه کاسه با اب قاطی کردم و زدم به موهام و چون یه کمی خارش داشتم خارش زنانه نشستم تو تشت که داخلش جوش شیرین بود بعداز ده دقیقه موهامو شستم
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
ابریشم بابونه و مریم گلی رو تو دو لیوان آب بریز بذار انقدر بجوشه تا بشه نصف لیوان بعد صاف کن و بهش یک قاشق حنا بزن و بذار دو ساعت رو موهات اگه موهات سفیدی داره رنگ میگیره اون سفیدی در غیر این صورت رنگ نمیگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوام از روغن نارگیل کرچک و ماسک خردل وشنبلیله وپیاز و ماسک ماست استفاده کنم !!خداکنه نتیجه بده !!چون موهام بوره نمیتونم ازحنا استفاده کنم
اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
Only جان یادت نره ادم کنید بچه ها منم از استرس فکرکردن به یک مشکل موهای پشتم ریخت الان کلی امید گرفتم ان شاءالله هممون نتیجه میگیریم
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
خانومای متخصص...لطفا جواب منو بدین....من چهار قاشق چایخوری قهوه رو توی 240 میلی لیتر شامپو بچه فیروز ریختم...دیشب اینکارو کردم...باید بزارم بمونه و بعد استفاده کنم؟؟؟ یا درجا میشه استفاده کرد؟ خیلی برام جالب بود موهام باحال شده بود سرم حس خوبی داشت.....رنگ موهامم یه جور خوبی شده بود...خخخخخ....تلقین مثبت تا این اندازه
یا اباالفضل
2810