2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای الان رفتم تو یه پیج ی دکتر طب سنتی گفته بود اگه ریزشموتون ارثی یا ب علت گذرزمان و چ میدونم ایستاده شستن ی سری عوامل باشه فقط میشه جلو ریزش و گرف دیگه در نمیااااد..وای تازه امروز کلی انگیزه گرفتممممم..اخه من موهام هنو خیلی خالی نشده یعنی زیاد مشخص نیس ن فرقم ن جای دیگه ای ولی در کل حجمش کم شده فکر میکردم خوب موقعی ادغام کردم یعنی دیگه امیدی نیست؟
در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
مارتا جان اسپیرونولاکتون رو تنها میخوری؟ یا با سیپرو؟ وای خدایا منم شیردهیم تموم شه زودی دارو رو شروع میکنم حاضرم تا آخر عمرم هم بخورم :disappointed: فقط کسایی که قصد بارداری دارن نباید اسپیرو رو بخورن فک کنم.
مارتا جان چرا به جای خوردن اسپیرو ....ماینو نمیزنی به موهات....شما که انقد میگی وضعیتت وخیمه ...این قرصا ریسک سرطان پستان دارن چون کاهنده ی اندروژن و افزاینده ی استروژن هستند.....مسکلات کبدی ایجاد میکنند....من کل تاپیک رو از صفحه ی اول خوندم....اسپیرو واقعا جالب نیس...چرا بینیمی میاره و با قرص جلوگیری تجویز میشه؟ چون هورموناتو خیلی بالا میبره و میفتی به خونریزی و لکه بینی....قصد دخالت ندارم ولی نوشته های شما بعضی هارو تحت تاثیر قرار خواهد داد.....تجویز این قرصها مثل نقل و نبات شده متاسفانه....بازم هرجور صلاحته عزیز دلم ولی یادت باشه هی قرصی تا اخر عمر جواب مثبت نمیده نمونش یکی دوتا کاربر توی همین تاپیک که هفت سال اسپیرو خوردن و ریزش زیاد هم داشتن اواخرش!!! من خودم از ریزش رنج میبرم ولی رویش هم دارم..هی درمیاد هی میریزه کم پشته موهام ولی طرف اسپیرو یا سیپرو نمیرم....یکماه سیپرو خوردم فاجعه شد پریودم...پاک نشده باز پریود شدم به من نساخت اصلا....شما اگر داری اسپیرو میخوری دیگه رازیانه و ویتاگنوس نبایس بخوری....شما خیلی داری با هورمونات بازی میکنی....شاید مشکل کارت همینه...بدنت شوک شد
یا اباالفضل
نمیخوام بترسونمت ولی چرا میگن هر شش ماه سونوی سینه بدین؟ هیچ فکرشو کردی....من شخصا ریسک نمیکنم....ولی خوب عقایدمم به زور و اجبار تحمیل نخواهم کرد....فقط از سر نگرانی برات نوشتم دوستم....بازم هرجور صلاح هست همون انجام بده
یا اباالفضل
مطلب دیگه اینکه خیلی از خانوما بافت و نسج سینه هاشون فیبروکیستیک هست و مصرف هورمون براشون خطری هست...با خوردنش سینه درد میگیرن...اول یه سونوی ساده سینه بدین و بعد هورمون مصرف کنید.....خانوما سینه مهمترز مو هست...نادیده نگیریم اطلاع رسانی کنیم
یا اباالفضل
سلام بچه ها من ۸..۹ساله اسپیرونولاکتون و فیناستراید خوردم خودم یکروز درمیونشون کردم امروزم به دکترم زنگ زدم گفتم من نمیخوام تا آخر عمر دارو بخورم گفت کامل قطع کن میخوام ویتاگنوس بخورم نمیدونم از زمانی که این دوتا رو قطع کردم تا کی صبر کنم بعد ویتاگنوس رو شروع کنم
مارتا جان من قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم به هیچ عنوان...من همیشه رک مینویسم شما منو نمیشناسید ...اگر از لحن من آزرده خاطر شدید ممو ببخشید...درسته اینجا همه عاقل هستن و هیچکس تقلید نمیکنه....امیدوارم بهبود حاصل کنید عزیزم...من اصلا دوست ندارم کسیو ناراحت کنم و فکر هم نمیکنم قصد و غرضی هم داشته باشم که شما اینجور برداشت کردبد...من خوانند ی خموش این تاپیکم....لطفا ترک نکنید ....باز هم عذرخواهی میکنم
یا اباالفضل
2810