2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680201 بازدید | 28507 پست
نه.اونلی جون متاسفانه. فعلا دارم جاست فور هیر میخورم .امیدم به اونه. من تو ماسکها فقط روغن ها رو میزنم. پوست سرم بشدت حساسه.هر ماسکی رو قبول نمیکنه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین جان من بنا به دلایلی شب تا صبح بیدااااارم،غده هیپوفیزم صبح فک کنم ترشح هورمون میکنه،ها؟با این حساب که من بیدارم بازم صبح ترشح میشه؟؟؟؟ینی مثلا تا ۶ صبح من بیدارم،ساعت ۸ صبح بخورم خوبه؟؟؟؟ویتاگنوسو
کیانا،کارن😍😍
راجبه اون هیپوفیزو ویتاگنوسو اینا چون دیدم بقیه ام میگفتن ساعت ۸ صبح بخورین چون غده هیپوفیز اونموقع کارشو شروع میکنه حالا منکه شبا تا صبح بیدارم بازم غده هیپوفیز صبحه کارش و هشت صبح بخورم ویتاگنوسو؟؟؟
کیانا،کارن😍😍
والا اونلی جون نمیدونم.
16 ساله ریزش دارم.پیوسته....
یکی میگه ارثی یکی میگه هورمونی.
خودم فکر میکنم استرس و مزاجم...
سوالتو ندیدم
ویتاگنوس رو شنیدم ناشتا بخورید.
غده هیپوفیز به صورت پالسی هورمون ترشح میکنه.در مورد هورمون رشد یا Gh زمان خیلی مهمه...
در مورد بقیه نه
مرسی لیا جان راستی لیااا جون من قهوه رو تو اب جوش حلش کنم شبا اسپری کنم به موهام تا صبح بمونه اثری داره؟ماسک حساب میشه؟خخخخخ یهو به ذهنم رسید اینکارو گنم هم دردسری نداره هم جلوی dhtرو میگیره
کیانا،کارن😍😍
اونلی... قهوه یه حالت لایه بردار هم داره... من ریختم تو شامپوم...زدم به سرم...پوست سرمو اذیت کرد... اسپری چای سبز هم خوبه...چای سبز مثل قهوه چربی سر رو کم میکنه اما خاصیت لایه برداری رو نداره!
ساحل جان من از عطاری 110 تو بازار محصولات رو میخرم برای روغن برو بازار تجریش یا جایی که جلو روی خودت روغن طبیعی بگیره من سیاهدانه خریدم نارگیل هم از کوچه مروی خریدم مارک cbc
2810