|
مشاهده متن کامل بحث +
1681314 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابونه و مریم گلی واقعا تاثیر داره من می جوشونم بعد از حموم میزنم به سرم ، یه مدت هم ماسک حنا زدم واقعا تاثیر داشت ، بچه ها نامید نشید منم یه روز نامید بودم ولی الان می بینم که موهام واقعا بهتر شده و روز به روز هم بهتر میشه
وای خانوما خیلی خیلی ممنون این تاپیک خیلی خوبه ولی به خاطر زیادی راه خل ها ادم گیج میشه و بی خیالش میشه یه چیز کلی که برا همه جواب داده تخم شنبلیله و ماسک حنا و بابونه هست به نظرم تو تابستون ریزش بیشتر میشه علتش هم خوردن چیزای سرد مثل گوجه باغی و سیب ترش هست پس منم اول میرم دکتر طب سنتی من شیرازی هستم کسی شیراز دکتر طب سنتی که خوب باشه میشناسه بهم معرفی کنه
هرچه دلم خواست نه آن میشود / هرچه خدا خواست همان میشود.
ماسک حنا بدیش اینه موها دیگه هیچ رقمه رنگ نمیشه،البته تیره میشه ها من دکلره کردم با بهترین مواد اما اصلااااااا باز نکردددد،ینی حنا نمیزاره،قید رنگ مورو باید زد که رو همین حساب من حنارو بیخیال شدم وگرنه عالیه حنا