|
مشاهده متن کامل بحث +
1679973 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
ولی من شنیدم اولین بارو خودش ویزیت میکنه بعد سریای بعدی میتونی بری پیش خانومش،اولین بار خودش ویزیت میکنه چون تشخیص تو طب سنتی خیلییی مهمه و تشخیص کردافشارم حرف نداره من اگه خدا بخواد میخوام شش ماه دیگه اقدام کنم،برا همین میخوام برم پیشش بیشتر که کیستام رفع بشه،بعد در کنارش موهامم میخوام بگم
پس چرا هنوز نوبت من نشده؟!!! آره چوب دارچین را بریز تو قورى بزار روى سماور.... یا اگه مى خواى بیشتر و زودتر بخورى یه کم پودر دارچین بریز تو آب جوش و بخور.... ویتاگنوسم نمى خورى؟ من این ماه رازیانه نخوردم ولى کاش خورده بودم.....
کسى چه مى داند؟؟
شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام چه خوبه که اینجا کمی رونق بگیره خصوصا برای تازه واردین که یکیش هم من هستم onlyجان ازت ممنونم من شب جمعه ترکیب روغن نارگیل و حنا و سیاهدانه و بذر شنبلیله رو که 5 روز تو آفتاب بود گذاشتم رو سرم خوابیدم صبح سرم رو شستم کلی ریزش داشتم گریه ام گرفته بود.دوفنجون روغن نارگیل تو این ترکیب چقدر میشه؟ فکر کنم روغن نارگیلش خوب نبود اصلا بوی نارگیل نمیداد
پناه جان چرا ویتاگنوسو باز ۹ روز هست شروع کردم،چون پریمو با ویتاگنوس منظم کرده بودم که قطعش کهکردم باز طبق معمول یک هفته عقب انداختم و چونم پر جوش شد،الان ۹ روز هست روزی دوبار ویتاگنوس میخورم،تا پایان پری روزی دوبارو میخورم پری که تموم شد همون روزی یکبار،قطرشو میخورم من،برا تنظیم پرید عاااالیه ینی مث ساعت تنظیم میکنه خودشم من فقط ۲۰ روزینا خوردما اما پریودم ۴ ماه تنظیمه تنظیم بود،ایندفه نمیخوام قطش کنم و حتما میخوام تا زمان بارداریم ادامش بدم باشه پناه چوب دارچینو حتما امتحان میکنم.پناه جان از کجا میدونی دارچین جایگزین متفورین میتونه باشه؟لینک میدی؟ممنون Amfمتوجه منظورت نشدم که گفتی دو فنجون روغن نارگیل چقدر میشه،چیش چقذر میشه؟اگه منظورت قیمتشه من دوتا کوچیکشو که یکونیم فنجون شد خریدم ۱۰ تومن از داروخانه کاملا هم بوی نارگیل میداد
راستی یه چیز دیگه من پیش دکتر طب سنتی اسمشو الان یادم رفته گفت طبعت سرد و خشک هستش دستوراتش خیلی زیاد بود من واقعا فرصت انجامش رو نداشتم تازه کلی هم چاق شدم برای همین ولش کردم هیچ اثری هم نداشت برام فقط فقط از اونهمه دستور و مواد مصرفی یبوستم رو برطرف کرد
سلام دوستان منم موهام خیلی کمه و کف سرم خیلی معلومه ولی زیاد موهام نمیریخت دکتر گفت تنها راه درمانش ماینوکسیدیل و یا کاشت ماینوکسیدیلو که امتحان نکردم ولی الان 2 فته است دارم دستورات اینجا رو انجام میدم . (دستورات صفحه اول) الان همینطور داره موهام میریزه تو حموم یهو وحشت کردم یا شونه پر مو میشه وقتی شونه میزنم به موهام این ریزش ها در ابتدای استفاده از روشهای اینجا طبیعیه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سالهاست پیش دکتر خوش نیت (متخصص غدد) میرم هر شش ماه یک بار آخرین بار آزمایش دادم بنظرم هورمونهای تیروئیدم نرمال نیست ولی دکترم گفته شما هیچ مشکلی نداری گفته که چون طی 15 سال گذشته فقط 7 ساله که مداوم دارم فیناستراید و اسپیرونولاکتون مصرف میکنم دیر شده و تمام ریشه موهام از بین رفته و فقط میشه اونا که روی سرم هست حفط کنه و این نوع ریزش من ارثی هستش و غیرقابل علاجه ببخشید که من روده ام خیلی درازه
Amf چندسالته و چندسال هست ریزش مو داری؟ینی چی چون ۷ ساله فیناستراید و اسپیرو خوردی ریشه سوخته؟ینی داروها سوزوندن؟برا همینه دقیقا از داروهای شیمیایب متنفرممممم اه اه عزیزم دو فنجون همون دوتا استکان کوچیک میشه،این میزانم برا یکبار نییییستتتتت،برا هفت هشت بار جواب میده بستگی به موهات داره که چقدر هست راجبه این اسپیرو و فیناسترلید و حرف دکتر که گفته موهات سوخته و درنمیادم یه توضیح بده اخه منم یکسال اسپیرو خوردم و خودم قطعش کردم وقتی شنیدم چقدددر مضر هست،فیناسترایدم بهم گفتن بخور ولی خداروشکر زیربار نرفتم،از داروهای شیمیایی بیزارم،یه جارو درست کنه ده جارو داغون میکنه
اونلی جان من 39ساله هستم دکتر گفته چون از زمان بعد بلوغ که موهای خوشگل مثل شبق من شروع به سرکشی و ریزش کرده باید تحت نظر می بودم که نبودم یه دوسه سالی تو دوران دانشگاه پیش نیلفروشان دکتر غدد می رفتم سیپروترون نوشته بود و سیپروترون کامپاند بگمانم و همینطور قرص ضدبارداری که من قطع کردم و موهام بدتر شد باز یه چند سالی گذشت رفتم زیر نظر خوش نیت و دکتر مقبل زاده (پوست)تا حالا هنوز هم این دوتا رو میرم موهام داغونه کدر زشت بدحالت این داروها و هورمونهای لعنتی هیچ اثری نداده آخرین بار که آزمایش دادم خوش نیت گفت مشکلی نداره با اینکه هم علائم کم کاری تیروئید رو دارم هم هورمونهای تیروئیدم در حد نرمال نبوده نمیدونم چرا دکترم اینطوری گفته بهم واااای من همه دوتا استکان رو یه دفعه ریختم رو سرم تموم شد خخخخخخخخخخخخخ
اونلی جان تجربه ات رو بگو الان در چه حالی موهات دراومده؟ چیکار کردی؟ واقعا ازت ممنونم میخوام یکروز درمیون ماسک بذارم چون نمیشه هرروز موهامو بشورم میترسم از شست و شوی زیاد بقیه هم کنده بشه این برنامه منه: آب شنبلیله یک روز در هفته روغن کرچک بزنم یک شب در هفته بمونه روی سرم ماسک خردل یک روز در هفته حنا و مورد و سدر و بابونه هم یک روز در هفته ولی اینجوری اون روغن نارگیل و بذر شنبلیله و سیاهدانه رو کی مصرف کنم؟؟؟؟؟؟ دیروز موهامو کوتاه کردم موهام جون نداره مثل موی بز زبر و خشن هستش ار پرحرفیهام عذر میخوام ولی چاره ای ندارم ببخشید همگی
این دکترام یه چیزیشون میشه هااا،خودش میگه داروها موهاتو سوزوندن بعد خودشم میگه باید زودتر میومدی دکتر،احتمالا اینجوری همین موهارم نداشتی!!! عزیزم تو صفحه اول شیدی جون توضیح داده که اگه تیروییدتون تو ازمایش خون نرمال بود ولی علایمشو داشتین حتما برین سی تی اسکن،شیدی هم فقط علایمو داشته و ازمایش خونش نرمال بوده اما تو اسکن مشخص شده کم کار هست تیروییدش راجبه موهامم من پلی کیستیکم ازمایشام نرمال هست اما تو پلی کیستیکا همون مقدار کم هورمون مردانه موهارو داغون میکنه،شماهم پلی کییستیکی؟؟؟؟ من یه سری ماده غذایی و روغن پیدا کردم که هورمون مردانرو کنترل کنه فعلا هم اب شنبلیله میزنم فقط خب اوووون همه روغنو یکباره زدی معلومه موهات میریزههه
دقیقا منم از دوران بلوغ ریزشم شروع شد اما هیچوقت تخت نظر نبودم امیدم اول به خداست بعدم طب سنتی به حرف دکترام اهمیت نده خیلی دقیقا حرفی که به تو زدنو به شیدی هم زده بودن اما کلییی مو دراورده