2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز اینجارو کشف کردم از زمان بلوغ کم پشتی موهام شروع شد و الان خیلی اسفناک شده سالهای زیادیه فیناستراید استفاده میکنم و اسپیرونولاکتون. فیناستراید رو مدتی یک میلی گرم و مدتی هم پنج میلیگرم مصرف کردم و دکترم اصرار داشت همون 5 میل رو ادامه بدم که قبول نکردم چون مصرفش برای خانمها ممنوعه. الان دوتا فیناستراید یک میل در روز و اسپیرونولاکتون 50 میلیگرم استفاده میکنم ماینوکسیدیل سه درصد +بتامتازون هم استفاده میکنم. به کلی ناامید هستم از اینکه موهای سالم و طبیعی و با پرپشتی معمولی داشته باشم
سلام ارونا جان من موهام خیلى کوتاهه... در حد مردونه کوتاه کردم که نبینم چقدر مى ریزه متوجه نمى شم ولى متفورمین را به خاطر اینکه دیابت نگیرم مى خورمش حتى اگه واسه موهام خوب نباشه انشالله که واسه موهامم خوب باشه شمام پلى کیستیکى؟
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
0 سلام من امروز اینجارو کشف کردم  از زمان بلوغ کم پشتی موهام شروع شد و الان خیلی اسفناک شده سالهای زیادیه فیناستراید استفاده میکنم و اسپیرونولاکتون. فیناستراید رو مدتی یک میلی گرم و مدتی هم پنج میلیگرم مصرف کردم و دکترم اصرار داشت همون 5 میل رو ادامه بدم که قبول نکردم چون مصرفش برای خانمها ممنوعه. الان دوتا فیناستراید یک میل در روز و اسپیرونولاکتون 50 میلیگرم استفاده میکنم ماینوکسیدیل سه درصد +بتامتازون هم استفاده میکنم. به کلی ناامید هستم از اینکه موهای سالم و طبیعی و با پرپشتی معمولی داشته باشم  بچه ها من اینو نوشتم کسی جوابی نداشت برام؟ من صفحات زیادی از تاپیک رو خوندم ولی گیج شدم از کجا شروع کنم و چی استفاده کنم برای شروع؟ پوست سرم چربه خارش داره ولی موهام تمانش موخوره است و خشک هستش اگه ممکنه جواب بدید😕😕😕
Amf11 شما برا شروع برو موهاتو کوتاه کن موخوره هاش بره،بعدم شامپو و نرم کننده مناسب موهات بگیر،برای شروعم شما اب شنبلیه و ماسک حنارو شروع کن،وقتیم از حموم دراومدی یکمممم دستتو چرب کن با روغن زیتون و بزن موهات،درحد کم که موهات چرب نشه
کیانا،کارن😍😍
2810