2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
دختری... صفحه اول تاپیک لیست ازمایشها رو ندشتن. اول ازمایش بده تا علت ریزشت مشخص بشه. بعد میتونی با توجه به جواب ازمایشت مکمل مصرف کنی. مکملهایی مثل ریجن دایت/ سیستیین ب 6/ اکوفان/ هیرویت/ شف... گاه کمبود ویتامین د هم باعث ریزش میشه. اول دنبال علتش باش تا راحتتر به نتیجه برسی
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونلی. حرارت غ مستقیم بهش بده. ظرف روغنت رو بذار داخل یه قابلمه که تا نصفه پر از آبه؛ بذارش رو شعله گاز....بعد از اینکه آب داخل قابلمه جوش اومد.بذار ده دقیقه همینطور شیشه داخل قابلمه بمونه. من با این روش تخم شنبل رو ریختم تو ظرف پر از روغن کرچک؛ الان اون روغنو به ابروهام میزنم.البته دو روزه. در واقع معجون شنبل با روغن کرچک درست کردم
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
انلی جون و بقیه بچه ها من از معجون شنبلبله جواب گرفتم و کلی موهای ریز دراوردم منم چون افتاب جون نداره بعد از پنج روز که خواستم استفاده کنم صافش نکردم شیشه رو میزاشتم رو شوفاژ تقریبا از دو ساعت قبل استفاده بعد مرتب شیشه رو تکون میدادم بعدش اون مقداری رو که لازم داشتم فقط صاف میکردم و میزدم یا میتونی شیشه رو بزاری تو یه ظرف روهی یه کمی اب هم بریزی تو ظرف روهی تا یه موقع شیشه نشکنه ولی همه ی روغنت رو صاف نکن هر بار وقتی از رو بخاری برداشتی به اندازه ای که لازم داری صاف کن و بعد بزن به موهات من مو داروردم کلی فقط به نظرم خیلی گرمه هر شبی که میزنم فرداش سرفه میکنم و گلوم یه کم گرفته راستی با اینکه حنای بی رنگ استفاده کردم ولی موهام خیلی خوشرنگ شده
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
سلام دوستان مارک روغن هایی که باید استفاده بشه را لطف می کنید بگید: روغن کرچک روغن مورد روزماری مریم گلی پودر 40 گیاه چیه من از عطاری ها پرسیدم نمیدونن؟ میشه تو دستور زیر استفاده نکرد 3 ق حنا+2 ق وسمه+1 ق سدر+2 لیوان بابونه+اعدد زرده تخم مرغ+2 ق قهوه+ 2 ق پودر 40 گیاه
مه زاد حون من همه رو از عطاری خریدم تخم شنبلیه هست دقیقا عین دستور فقط بعداز پنج رو که گذاشتم تو افتاب چون افتابش داغ نبود صافش نکردم هربار قبل از استفاده دو ساعت میزاشتم رو شوفاژ و هی شیشه رو تکون میدادم بعد به اندازه ای که لازم داشتم صاف میکردم
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
2810