2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
خیلی ممنون دوستای گلم که منو در مورد کم بودن موهای دخترم راهنمایی کردید. خدا خیرتون بده . البته کم بودن موهاش کاملا ارثیه ولی من سعی خودمو می کنم.
توکلت علی الحی الذی لا یموت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موهام حالتش خیلی توپ شده .دیگه موهامو رنگ شیمیایی نمیکنم فقط باحنا رنگ میکنم .بادمجونی وبلوطی میشه موهام .خیلی موهام خوب شده .فقط مشکل ریزش دارم .لطفا راهنمایی کنین که روغن وچطور بزنم موهام کنده نشه .شایدم طبیعی باشه کنده شدنش .
سلام به همه دوستان . من هنوز دارم برنامه پیاز و سیب زمینی رو انجام میدم. هفته ای دو بار. بقیه اش رو هم هر شب روغن زیتون و کرچک رو قاطی کردم و شب به سرم میمالم صبح میشورم. تقریبا هر شب. اگه میگم تقریبا چون پیش اومده که یک شب مثلا حوصله نداشتم یا اینکه از بس سرم رو هر روز شستم احساس میکردم که پوست سرم یه شب باید هوا بخوره. بقیه شبها مالیدمو صبح شستم. نتیجه اش برام عالی بوده. ریزش موهام از صد تابه 20 تا رسیده. البته دلم میخواد که همون هم نباشه . در ضمن دیگه شامپو نمیزنم. و دارم از صابون زیتون استفاده میکنم. (موهام چون خشکه) و خیلی راضی هستم. البته میگم زیتون چون کسایی که موهاشون چربه میتونن از صابون سفید استفاده کنن . خلاصه موهام در عرض دو هفته انگار جون گرفتن و سرم خیلی بهتر شده. البته هنوز موهام در نیومده ولی خشکی موهام کم شده و موهای من فر ریز داره که تقریبا فر خیلی درشت شده و تقریبا جلوی موهام صاف شده . البته موهام بلنده تا کمر. به خاطر همین هم ریزشش زیاد شده بود و من هم بهشون نمیرسیدم . همه هم میگفتن کوتاه کن و لی من دلم نمیومد. ولی خیلی کم پشت شده در اثر ریزش زیاد که اون هم توی این دو هفته ریزشش تقریبا برطرف شده. میخوام همین روش رو ادامه بدم و به امید روزیکه این ریزش 20 تا رو هم نداشته باشم. راستی به بچه هایی که گفتن با روغن ریزششون زیادتر شده. اولا اصلا ماساژ ندید . فقط روغن رو بمالید و با یک کلاه یا مشمبا بپوشونید. دوما کسانیکه موهاشون چربه یا خیلی چربه به نظر من باید کمتر روغن مالی داشته باشن. و بیشتر از آبلیمو و سرکه هم برای شستن موهاشون استفاده کنند.
من شامپو دیران خریدم ولی چندباری ایتفاده کردم انداختمش کنار .حوصله میخواد بابا .بعدم اصلا روی موپخش نمیشه .اصلا .بیشتر موهامو میکند .به صرفه هم نیست چون روی موپخش نمیشه باید کلی بزنی تاهمه موهاتو بگیره .
2810