2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
بخاطر تداخل هورمونی قطع کنید. اسپرینولاکتون مصرفش بتنهایی باعث خونریزیهای نامنظم میشه واسه همینم در اکثر موارد اسپرینولاکتون رو در کنار قرصهای جلوگیری تجویز میکنن تا پریود منظم بمونه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیا من اسپیرو رو با یاسمین استفاده میکردم با این حال پریودم خیلی نامنظم بود و تقریبا داشت قطع میشد و دکتر زنان بهم گفت باید قطع کنم الان میخوام بدونم هیچ داروی گیاهی جایگزین اسپیرونولاکتون نیست؟باید چکار کنم؟قطره ویتاگنوس هم قبلا مصرف کردم سردرد میگیرم
عزیران من بالای 3ساله اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند مصرف کردم ولی کف سرم هر سال خالی تر میشه.منم میخوام هورمونامو با این قطره تنظیم کنم.البته از 5 رور پری بعدیم..دعاگوی همتون هستم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام دوستای گلم و با اجازه صاحب تاپیک محترم پخت غذا به نفع نیازمندان کهریزک و هدیه به سختی کشیده های واقعه کربلا و شهدای منا در روز👈تاسوعای حسینی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1233663&postID=48558197
سما. نصرف قرصهدی جلوگیری بعد از یه مدت؛ بخاطر غالب بودن پروژسترون؛اندومتر رو نازک میکنه در نتیجه حجم خونریزی کم میشه. اسپرینولاکتون انزیم 5 الفا ردوکتاز رو مهار میکنه.در نتیجه د- هیدروتسترون ساخته نمیشه. در مورد گیاهایا که بتونه این عملکرد رو داشته باشه.اطلاعی ندارم
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام الان شبکه یک برنامه سیمای خانواده یه محصولی معرفی کرد گفت کاملا گیاهی هست و دورش چهار ماهه هست گفت حتی اگه ریزش ارثی هم باشه دوباره موها درمیان گفت اگه از محصول نتیجه نگرفتین ازتون پس میگیریم وبه شرط داشتن فاکتور پولتون رو پس میدیم نظرتون چیه خانوما؟ خیلی مطمئن حرف میزد همون خانومه که هر دفعه میاد و یه محصول رو معرفی میکنه
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
نمیدونم لیا دیر دیدم ولی همون خانومه بود که همیشه میاد و یه محصول رو معرفی میکنه مثلا قبلنا یه بار دیدم داره تبلیغ قهوه سبز شاید شاید اسمش تبیان بود اسم قهوه
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
بچه ها من الان 7 ماهه شروع به درمان گیاهی کردم دو ماه اول چیزی به سرم نزدم با روش بدون شامپو بودم البته هفته ای یه بار جوش و سرکه میزدم و بعضی وقتا حنارو به جای شامپو دو ماه به بعد شروع کردم روغن ترکیبی و کرچک و ماسک سیر و پیاز و شنبلیه و خردل زدم اون اوایل ک شروع کردم عکس فرق سرمو گرفتم ک چربی شره میکرد امروزم عکس انداختم فرق سرم نصفش جمع شده مثلا یک سانت بوده شده نیم سانت البته مشکل هورمونی داشتم از اول شبا یه لیوان جوشونده رازیانه میخورم و صبحها قطره ویتاگنوس من خیلی هم رعایت نکردم ولی ریزشم کم شد و با توجه به عکس رویش هم داشتم روغن املا و ترکیبیم دقیق مثل روش شیدی جون نبود ولی روغنام تموم شد دقت بیشتری میکنم بهتره ناامید نشین چون من از 14 سالگی ریزش داشتم و مابنوکسیدیل میزدم ولی در 7 ماه جواب گرفتم و فقط 2 هفته قرص اسپیرونولاکتون خوردم ک اونم قطعش میکنم
ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810