2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
ممنوووون از جوابت آریکا گلی
سلاااام من 9 فروردین تو نی نی سایت ثبت نام کردم،ایمیل هم برام اومد،اما فعالسازی انجام نمیشد!! بعضی شبا میودم تبادل نظرها رو میخوندم،اما نمیتونستم نظر بدم! خلاصهههه امشب 15 اردیبهشت دوباره عضو شدم و بالاخره عضویتم تکمیل شد و من خوشحالم...
این روغن آملا ،کارخانه ای هست؟مارک خاصی داره یا عطاری ها دارن و سنتی هست؟
سلاااام من 9 فروردین تو نی نی سایت ثبت نام کردم،ایمیل هم برام اومد،اما فعالسازی انجام نمیشد!! بعضی شبا میودم تبادل نظرها رو میخوندم،اما نمیتونستم نظر بدم! خلاصهههه امشب 15 اردیبهشت دوباره عضو شدم و بالاخره عضویتم تکمیل شد و من خوشحالم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در آرزوی ... اول باید آزمایش میدادی ویتامین و هورمون و ... چک بشه ک اگه مثلا ویتامین دی یا آهن و ... کم داری با قرص و تجویز پزشک رفعش کنی یا هورموناتو با ویتاگنوس و رازیانه درمان کنی در مرحله بعد من خودم سرم چرب بود دو ماه اول از روش poo less استفاده کردم یعنی دو ماه به سرت شامپو نمیزنی البته ماهی یه بار میتونی اگه شوره داری شامپو ضد شوره بزنی و ماسک حنا هم میتونی ولی ماسکای دیگه و روغن نه اونارو بعد دو ماه میزنی و تا آخر عمر شامپو نمیزنی به جاش از قره قوروت یا سرکه و جوش یا گل سرشوی استفاده میکنی
ایاک نعبد و ایاک نستعین
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1019153&postID=48417681 این تاپیک روش بدون شامپو هست من چند ماهی ک رعایت کردم ریزش موهام یک سوم شد ولی به توصیه بچه ها شامپو زدم باز زیاد شد الان دوباره رفتم تو این روش با ترگیب روش شیدی جون
ایاک نعبد و ایاک نستعین
عزیزان من یکساله ریزش بدی دارم ...کل این تاپیکم خوندم...همه رقم ازمایش و چکاپی هم شدم....همه جور مکمل خوردم...شامپو عوض کردم...وای هزار کار باورشم نمیکنید....ولی خودم با توجه به اینکه پریودهام یکم کم شده بود حجمش رفتم سراغ قطره ویتاگنوس....بعدز حمام 150 تا ریزش داشتم...باورتون نمیشه از همون روز اول حالا تلقینه تاثیره هرچی هست ریزش من نصف شده ولی متوقف نشده...الان دو روز درمیون بعدز حمام 60 تا میریزه یکم بالا و پایین....توی روز قبلا سی چهل تا میریخت الان شااااید دهتا....توی حمام موقع شستن بالای پنجاه تا میریخت الان فکنم ده دوازده تا....مسخرم نکنید انقد عذاب کشیدم شمارش میکردم که اگر بهتر شدم بفهمم....خلاصه اگر از اختلال هورمونی رنج میبرید قطره ویتاگنوس رو امتحان کنید من تاثیرشو توی نوزده روز به چشم دیدم...لکه بینیمم قطع کرده...
یا اباالفضل
سلام بچه ها من موهام یه کوچولو دراومده اما بیشترشون نازکن و اینکه چندسانتی متر بیشترن رشد نکردن الان یه ساله که ازوقتی که روغن میزنم موهام درومدن اما همونطور موندن کسی میدونه علتش چیه? و راه حلش چیه?
بگذار هرروز رویایی باشد در دست، عشقی باشد در دل و دلیلی باشد برای زندگی.
سلام من قبلا موهام ریختن وکف سرم خالی شده ولی الان مدتهاست که دیگه ریزش ندارن ولی موهام خالی مونده قرص اسپیرو میخورم به نظرتون قطره ویتاگنوس بزنم؟ راستی سبوس برنج از عطاری خریدم میریزم تو شیر میخورم به نظرتون خوبه؟
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
خانوما سلام ب جای اسپیرونولاکتون چی رو باید جایگزین کنم ؟؟اسپیرو ریزش موهام رو قطع کرده بود اما هزار مشکل دیگه برام گذاشت ب همین خاطر قطع کردم اما از وقتی دیگه نمیخورم موهام وحشتناک ریزش داره لطفا راهنماییم کنید
2810