2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680162 بازدید | 28507 پست
میشه قدم ب قدم بگی چیکار کنم؟ من مزاجمو نمیدونم. پوستم سفید و موهام خرمایی و صاف و تو تابستان عرق میکنم خیلی کم تشنه م میشه. اشتهام زیاااد
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریا جونم اب گیاها روکه به حنا اضافه کردم خیلی رقیق شد چیکار کنم؟یک سوال دیگه من چون موهام کوتاهه وقتی به پوست سرم می زنم این ترکیبو طول مو هم رنگی میشه 3 روز در هفته نمی سوزونش خانومی؟
شیرین اگه رقیق شد دوباره حنا بهش اضافه کن. حنا هیچ ضرری نداره نه تنها موهاتو خراب نمیکنه تازه نرم تر و خوش حالت ترم میشه
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
ساحل عزیزم باید رو خودت کار کنی با روحیه دادن چیزی عوض نمیشه ک روحیه دادن موقته مث اینه ک‌هزار نفر میرن سمینار دکتر احمد حلت از سمینار ک‌میان بیرون همه هزار نفر حالشون عالیه اما یه هفته بعد فقط پنجاه نفر حالشون عالی مونده چون اون پنجاه نفر چیزایی رو‌ک شنیدن عمل میکنن و‌بقیه فقط گوش میدن
💖 Give this world good energy
من امروز رفتم پیش دکتر ناصری که می گفتن جز اساتید دانشگاه طب سنتی هست.. یک آدم به تمام معنا بی سواد هستند که اصلا به حرف آدم گوش نمیدن.. دو تا قرص داده 135 تومن شد...
از اول تا آخر به من گفته خنگول باش... واقعا که بی سواده
‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
2810