2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680128 بازدید | 28507 پست
کامرون خیلی حرفاتو دوس داشتم این پستی ک گذاشتی رو پنج شیش بار خوندم الان برای عالی تر شدن حالت،حتما اگه وقت داری کتاب گفتگو با خدا،نوشته نیل دونالد والش رو بخون عزیزم،منکه عاشقشم،اوا رها بهم معرفیش کرده بود سال پیش دستش درد نکنه و اینکه خیلی کار عالی میکنی یوگا کار میکنی.کلا مدیتیشن و‌یوگا اینا،حتی توو ابتدایی ترین مراحلش،ادمو زیر و روو میکنه
💖 Give this world good energy
شیرین اینکه میگی چطور باور کنم.... الان گفتم جوابشو ایمان یعنی باور قبل از دیدن.... منظور از ایمان بدست اوردن هرچیزی هستش معنوی و جسمی تو کتاب شکرگزاری رو بخون حتما و عمل کن اروم اروم افکارت عوض میشه با مطالعه اگه واقعا میخوایین درمان شین فقط افکار میتونه کمک کنه برای تغییر افکار هم فقط مطالعه توو قانون روانشناسی،میگه یکی ممکنه یه روزه باورش عوض شه،یکی ده روزه....ولی سخت ترین انسان هم توو ۲۱ روز دیگه روش اثر میکنه و باورش عوض میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الآن موهات توی فاز ریزش هستند و هر درمانی اونو خالی تر میکنه ببین قبل از درمانی موهات چطوری کمتر میرخته تا دستت بیاد چون الآن هر چی بگذاری بدترش میکنه یک هفته چیزی به موهات نزن توی این هفته درمان تنظیم هرمونی رو با روش گیاهی خوراکی انجام بده مثلا خوردن عرق رازیانه و ... و قطره ویتاگنوس و ... روی ذهنت کار کن و با انرژی و ورزش روزتو شروع کن بعد شروع کن به گذاشتم ماسک حنا و دم کرده بابونه یک روز در میان درمان و روز بعد استراحت همیشه گفتم زیاد روی خوب نیست مدت 2 ساعت هم کافیه رویه سرتون باشه همه ماسکها و روغنها برای حنا هم که رنگ نگیره حنا بدون رنگ مصرف کن
کامرون اینو درست میگه افراط اصن خوب نیس من بازم میگم سه کار نیازه اول طرز فکر صحیح دوم اطمینان از تعادل مزاج سوم درمان گیاهی ترتیبشم مهمه اینایی ک گفتم
یه تجربه از طرز فکر یگم من ماه قبل قرص ریجن دایت خریدم واسه اولین بار چون شنیده بودم ک با خوردنش بشدت ریزش قط میشه،خیلی حس خوبی بهش داشتم تا یه هفته حتی یک تار مو هم نمیریخت خیلی برام تعحب اور بود هفته دوم بی اختیار ،هر بار ک قرص رو‌میخوردم ته دلم یاد روزایی میافتم ک ریزش داشتم و‌بخاطرش قرص ویتامین میخوردم،قرص رو هم رو میزم گذاشتم،هروز موقع درس خوندن میدیدمش و همش ته ذهنم ،بقولی توو ضمیر ناخوداگاهم یاد ریزش میافتادم باورتون میشه از هفته دوم ب بعد ریزش گرفتم توو این یه ماه و نیم؟؟؟؟؟؟؟؟ گذاشتمش کنار! و تصمیم گرفتم تا این طرز فکرمو درست نکردم نخورمش،بیخودی پولمو هدر میکنم فقط خواستم بدونید چقد اثر داره ظرز فکر
باید بیشتر روی طرز تفکرم کار کنم بیشتر از خدا توقع داشتم ولی بی نتیجه هست طرز فکرم خوب نبوده که امشب به لطف شما نگرشم کلی عوض شد همه چیزهای بد رو ریخته بودم توی خودم که زیاد مهربونم نیستی خدا جون ولی اصلا احساس نا امنی نکردم چون همیشه میگم خدا توی وجودمون هست و آرامش بهمون میده
شیرینم منم یه زمانی خیلی استرسی بودم دلیل استرست اینه که میخوای زود به هدفت برسی البته زود میرسی ولی نه چند روزه ببین من خودمم مثل تو اول ماسکا و روغنارو گذاشتم بهم نساخت من اول نزدیک یک ماه به سرم شامپو نزدم ولی هر بار میرفتم حمام یه قاشق چایخوری حنا رو با یه لیوان آب مخلوط میکردم از طرفی بانونه رو میجوشوندم و از صافی میگذروندم و داخل حنا میریختم تو حمام رو سرم میریختم خیلی نرم با اونیکی دستم ماساژ میدادم و بعد از یک اای دو دقیقه میشستم اصلا به سرم دست نمیزدم زیر شیر موهامو بادسرم تکون میدم و موادی ک داخل سرمه پاک میکنم من چون موهامو رنگ میکنم اینطوری میزارم رنگ نگیره حنا خیلی ریشه مو رو سف
ایاک نعبد و ایاک نستعین
حنا خیلی ریشه مو رو سفت میکنه همش به خودت بگو بعد از یه ماه ریزشم کم میشه برا من در عرض یه ماه خداروشکر نصف شد من البته گفتم چون سرم چربه شامپو نمیزنم و صابون 12 گیاه ان جی میزنم ولی یه ماه اول صبونم نزدم البته مولتی ویتامین رازیانه ویتاگنوس هم میخورم من آز دادم پلی کیستیک بودم و آهنم نرمال بود اما عددش زیر 70 برا تامین آهن بدنم روزی 21 عدد مویز میخورم ناشتا برا تامین کلسیم تخم شربی میخورم 1ق غ هر روز راستی ویتامین دی 3 هم میخورم برا ریزش روزی 40 عدد تخم کدوخام هم میخورم الانم 4 ماه گذشته ریزشم کم شده موهام بهتره ولی هنوز کار داره باید باورممم درست بشه و با این کارا حتم-------------------------ا موهای پرپشتی در حد هندیها دارم
ایاک نعبد و ایاک نستعین
پریا جان سلام عزیزم نمیدونم چطوریاست من یه حال خوبی از نوشته هات میگیرم احساس میکنم خیلی صمیمی و از ته دلت داری حرف میزنی دقیقا این انرژی رو از راه دور حتی از جملاتت میگیرم ممنون به خاطر حال خوبی که بهم میدی میدونی من خیلی وقت پیش روی این قضیه کار میکردم و مدتها بود که فراموشش کرده بودم دوس دارم بهم کمک کنی تا دوباره برگردم و خودمو پیدا کنم و به ارامش برسم قطعا شما یک نشانه ایی و من به این نشانه توی این مرحله از زندگیم نیاز داشتم خدایا شکرت که بهم دوباره راه رو ننشون دادی پریا جان فقط حرفا ی خوبت رو ادامه بده و راهنماییون کن در باره استرس فوق العاده شدیدی که دارم حق با شماست حتما باید برم دنبال تعادل مزاج چون منم مزاجم سرد و خشکه . من برای درمان ریزش موهام میرم دکتر نزذیک دوماهه هیچ اثری نداشنت ولی باورتون نمیشه از قتی حدود 2 هفته است با پریا جون و حرفای خوبش اشنا شدم ریزش موهام بی نهایت کم شده خدایا شکرت . برای من مقدور نیست از روغن و درمانهای گیاهی استفاده کنم همین که دکتر رفتنم نتیجه بده برای من کافیه و سپاسگزارم . دوست خوبم بازم ممنون
2810