2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680131 بازدید | 28507 پست
پریا جان سلام عزیزم نمیدونم چطوریاست من یه حال خوبی از نوشته هات میگیرم احساس میکنم خیلی صمیمی و از ته دلت داری حرف میزنی دقیقا این انرژی رو از راه دور حتی از جملاتت میگیرم ممنون به خاطر حال خوبی که بهم میدی میدونی من خیلی وقت پیش روی این قضیه کار میکردم و مدتها بود که فراموشش کرده بودم دوس دارم بهم کمک کنی تا دوباره برگردم و خودمو پیدا کنم و به ارامش برسم قطعا شما یک نشانه ایی و من به این نشانه توی این مرحله از زندگیم نیاز داشتم خدایا شکرت که بهم دوباره راه رو ننشون دادی پریا جان فقط حرفا ی خوبت رو ادامه بده و راهنماییون کن در باره استرس فوق العاده شدیدی که دارم حق با شماست حتما باید برم دنبال تعادل مزاج چون منم مزاجم سرد و خشکه . من برای درمان ریزش موهام میرم دکتر نزذیک دوماهه هیچ اثری نداشنت ولی باورتون نمیشه از قتی حدود 2 هفته است با پریا جون و حرفای خوبش اشنا شدم ریزش موهام بی نهایت کم شده خدایا شکرت . برای من مقدور نیست از روغن و درمانهای گیاهی استفاده کنم همین که دکتر رفتنم نتیجه بده برای من کافیه و سپاسگزارم . دوست خوبم بازم ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=653188&PageNumber=1233 شیوا بیا اینجا لیمو توو‌مطالب دیشب تو‌تاپیک‌جذب،تو پست اولم یه متنی هست درمورد نحوه انرژی فرستادن ب خواهر مریضش،برا نینی تون ازش استفاده کن
💖 Give this world good energy
مطب دکتر کرد افشاری کسی پاسخگو نیست کسی می دونه دکتر چه روزهایی مطب هستش
‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
آریکا جون من امسال کنکور ارشد دارم و اگه قبول نشم باید برم طرح استرسم بیشتر برای اینه.این حنایی که با اب می زنی پودره؟من چن ماه پیش موهامو حنا کردم ولی دونه های حنا لای مو گیر می کنه(با اینکه مال منم پودر بود) و شستنش خیلی سخته.چیکار می کردی که دونه های پودرحنا لای موت گیر نکنه؟
شیرین جان حنا پودره و فک نکنم مدل دیگه ای داشته باشه ببین برا اینکه حنا لای موهات گیر نکنه دو تا راهوار هست ک اگه درست انجام بدی خیلی کم یه چیزایی لای موهات می مونه ک اونم با شونه کردن در زمان خشکی مو برطرف میشه و جای نگرانی نیست 1 - من حنا رو میزارم چند ساعت قبل از حمام رفتنم خیس بخوره یعنی همه چیزایی ک گفتم هر چی بیشتر خیس بخوره راحت تر زمان شستشو پاک میشه 2- هنونطور ک قبلا گفتم سرتو زیر شیر یا دوش بگیر به هیچ عنوان وقتی موهات خییسه شونه نکش. اگرم بخوای میتونی با کاسه حمام آب رو سرت بریزی سرتو پایین بگیر بزار موهات سرتاسر صورتتو بگیره آب از وسط کله ات به پایین بریزه خودت سرتو تکون بده لا به لالی موهات خیلی تمیز میشه البته گفتم کامل تمیز نمیشه اون مقدار کم رو هم بعد از خشک شدن مو با شونه از سرت تمیز کن کلا چیزایی ک لای موهات مونده ضرری برا سرت نداره اینم بگم من شونه ام خیلی کثیف میشه دلیلشم استفاده از حنا و گل سرشوی چون اینا بخواییم نخواییم کمی داخل سر می مونه و کامل نمیره بنابراین گیر میکنی لای برسم بابونه هم تخمشه ک ممکنه گیاه خشک شده هم لابه لاش باشه ولی وقتی بریزی تو آب وقتی جوشید بعدش از صافی رد کن من تو بابونه موردم میریزم ولی اصلش حناست بقیه کمکی هستن اگر نمیخوای یه ماه شامپو بزنی حتما حتما یه لیوان آب رو توش یه قاشق چای خوری جوش شیرین و نصف لیوان سرکه بریز و اینو تو حمام هفته ای یه بار به سرت بزن من آخر حمام این کارو میکنم و دیگه ام آبی نمیریزم روش اما اگه میخوای بهدش آب بریزی اول حمام بریز رو سرت یکم ک بدنتو شستی بعد از 5 دقیق روش آب بگیر سرکه و جوش شیرین شوره سرو تمیز میکنه و مو رو نرم میکنه و از اینکه عفونت و قارچ بگیری محافظت میکنه فقط بیشتر از هفته ای 1 بار نزن و چشماتو ببند ک تو چشمت نره سرتو پایین بگیر مخلوط سرکه رو رو سرت آروم بریز با اون یکی دستت ماساژ نرم به سرت و حتی ساقه موهات بده ببین اگه موهات چرب باشه حنا هم حالت موهاتو خوب میکنه و حجم میده هم چربیشو میگیزه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
عزیزم یادم رفت بگم مخلوط سرکه از سرکه سیب استفاده کن و یه نکته نه ارشد و نه طرحی ک میگی و نمیدونم طرح چیه ارزش فکر کردن نداره من خودم همیشه سعی میکنم جوانب هر کاری رو بسنجم و حتی بدترین شرایط رو در نظر بگیرم مثلا فک کن خدای ناکرده قبول نشدی فوقش میری طرح به قول معروف آخرش مرگه پس ارزشی نداره استری بدی با استرس زحمتات برا درس خوندن هم هدر میشه خوبه ک زحمت بکشی ولی نتیجه رو واگذار کنی و بهش فکر نکنی
ایاک نعبد و ایاک نستعین
یه روش خوب برای شستن حنا از سر (یا هر چیزی که گیر میکنه) آینه که یه تشت رو تو حموم آب می کنید و سرتونو می کنید توش و به آرامی ماساژ میدید، دو باره خالیش کنید و همین کارو یه بار دیگه انجام بدید خیلی خوب تمیز میشه
پریا جون نظر تو درباره ی جوشیده بابونه (حالا نمی دونم گله یا پودره)همراه حنا چیه؟ چند بار در هفته؟چقدر باید روی سر بمونه؟ماساژم می خواد؟به همه ی سر بخوره یا فقط به قسمتای ریخته؟ الان عکس گرفتم با ماه پیش مقایسه کردم دیدم بیشتر کچل شدم
2810