2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
وای پریا حالم بد میشه چه جوری بخورم پوست تخم مرغ .شما میخوری؟ تینکریل جان یکم سوزش رو داره ولی ارزش داره کسایی که سرشون چربه و کم خونی ندارن و طبعشون گرمه خوبه که حجامت کنن واسه پاکسازی سر از چربی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی تو ابلیمو بزاری و بعد پودرش کنی و با عسل بخوریش دیگه هیچ‌طعمی نمیده خودم نخوردم ولی کسی خورده بود میگفت انگار عسل میخوری فقط هیچ‌طعمی از پوستش معلوم‌نیس ظاهرا اون پوست نخم مرغ سرشار از کلسیم هستش
💖 Give this world good energy
پوسته تخم مرغ یکی از موادی است که به سادگی میتونه “مواد معدنی” مورد نیاز بدن رو پوشش بده ، ۹۰% پوسته از کلسیم ، ۶% منیزیوم ، ۱% فسفر،سدیم و پتاسیم و همچنین مقادیری از روی (زینک) ، آهن ، سیلیس ، مولیبدن و … تشکیل شده است. در واقع پوسته تخم مرغ منبع بسیار خوبی برای کلسیم ، منیزیوم و پتاسیم و فسفر هست و تنها نکته ی منفی اون این هست که مقدار سدیم اون کمی زیاد هست. از اونجایی که ساختار اون مانند ساختار استخوانهای بدن و دندانهاست ، برای بدن به سادگی قابل جذب هست. شما میتونید با مصرف مقدار کمی از پوسته تخم مرغ بصورت روزانه خودتون رو در برابر پوکی استخوان ، بیماریهای مفصلی و بیماریهای کمبود مواد معدنی تا حد بسیار زیادی ایمن کنید
💖 Give this world good energy
فری مهربون سلام من این حکایت تخم مرغ رو برای استحکان ناخن شنیده بودم که یه تخم مرغ رو توی ابلیمو بندازید بعد چند روز توی اون محلول پودر میشه و اون محلول رو به ناخن بزنید اگه میشه لطفا کامل توضیخ بده برای خوردن چیکار باید کرد یعنی اول بپیزیم تا جایی که تخم مرغ سفت و ابپز بشه ؟ بعد چه مدت توی ابلیمو بمونه چند روز ؟ و پودرش رو چطوری و به چه مدت میشه نگه داشت ؟ ببخشید اخه منم اینو خیلی شنیدم ولی هیشکی خوب توضیح نمیده ممنون خانمی
فری مهربون سلام من این حکایت تخم مرغ رو برای استحکان ناخن شنیده بودم که یه تخم مرغ رو توی ابلیمو بندازید بعد چند روز توی اون محلول پودر میشه و اون محلول رو به ناخن بزنید اگه میشه لطفا کامل توضیخ بده برای خوردن چیکار باید کرد یعنی اول بپیزیم تا جایی که تخم مرغ سفت و ابپز بشه ؟ بعد چه مدت توی ابلیمو بمونه چند روز ؟ و پودرش رو چطوری و به چه مدت میشه نگه داشت ؟ ببخشید اخه منم اینو خیلی شنیدم ولی هیشکی خوب توضیح نمیده ممنون خانمی
شیوا جان اول تلفنی وقت گرفتم گفتم ختما میخوام خوده دکتر معاینم کنن. ولی خوب معطلی رو داره دیگه سرشون خیلی شلوغه دو ساعتو وایستادم تا نوبتم شد با اینکه نوبت داشتم . واینکه فقط پوسته تخمه مرغو گفتن خوده تخمه مرغ نه
2810