2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679974 بازدید | 28507 پست
سلام بچه ها من یه حرفی رو چند وقت پیشا گفته بودم الان تو تلویزیون دکتر کرد افشاری رو‌اورده بودن،راجع ب ریزش مو‌مطلب میگفت،توو‌برنامه صبحی دیگر کانال اموزش،اون مطلبو دوباره گفت،خواستم بیام ب بچه های جدید بگم بدونن اینکه ریزش موی ارثی اصن وجود نداره یا مثلا فشار خون ارثی و این چیزا ارثی معنیش اینه ک اعضای خانواده از یک سنی ب بعد مزاجشون ب یه سمت افراط پیدا میکنه مثلا مزاجشون سرد و مرطوب و معتدله،اما از سن ۲۹ ب بعد میره ب شدت سرد و مرطوب و از تعادل خارج میشه و روماتیسم و ام اس و‌ریزش و لرزش و....انواع مریضیا میاد و وقتی باهاشونم حرف میزنی میگن اره بابامم اینجوری بود،عموم هم،برادرمم..... و گفت،اگر مزاجشون رو متعادل کنن اون زمانیکه علائم خودشو‌ نشون میده،هیچ اتفاقی نمیافته ،ریزش مو هم نمیگیرن. من اینو سال پیشم شنبدم اومدم گفتم گفت حتی کسایی ک میخوان موهاب سفیدشون سیاه بشه،ناشتا،هلیله سیاه رو پودر کنن بخورن،از روش اب و عسل بخورن،اخه گس هستش مث خرمالو....گفت یکی دو سال بخورن موهای سفیدشون سیاه میشه من خودم چند وقته میخورم دوتا دونه موی سفید داشتم دیگه نمیبینمشون اصن منظور اینکه بدونین ارثی وجود نداره ارثی یعنی از یه سنی ب بعد مزاجتون شروع میکنه از تعادل خارج شدن و اگر اصلاحش کنید همه چیتون برمیگرده ب حالت اول
💖 Give this world good energy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو چون صد درصد از دانشجوهای خودشه همونجور ک دکتر من دانشجوی دکتر خیراندیش بود ،البته میگم دانشجو‌فک نکنین بی سوادن،پزشک عمومی هستن ک تخصصشون رو طب سنتی خوندن همشون،من ب اصطلاح میگم دانشجو حتما برو
💖 Give this world good energy
پریا جان سلام ممنون بابت کلیپ ویدیوهایی که فرستادی خیلی دوس دارم نگرشمو عوض کنم فکر میکنم نه تنها ریزش مو بلکه همه مشکلات زندگیم حل بشه لطفا اگه میشه حداقل هرروز یک یا دوجمله از اون حرفای تاثیر کذار برامون بنویس .
پریا جان سلام ممنون بابت کلیپ ویدیوهایی که فرستادی خیلی دوس دارم نگرشمو عوض کنم فکر میکنم نه تنها ریزش مو بلکه همه مشکلات زندگیم حل بشه لطفا اگه میشه حداقل هرروز یک یا دوجمله از اون حرفای تاثیر کذار برامون بنویس .
بچه ها خواهشا یه شامپوی مناسب موی چرب ک به مو حجم بده معرفی کنین من 4ماهی میشه شامپو به سرم نزدم ولی وقتی روغنهارو به سرم میزنم بدون شامپو نمیره و تو سرم میمونه. شامپو چای سبز پرمون رو ک پریا جون معرفی کردن نمیدونم آیا به مو حجم میده خوبه یا نه! یکی هم شامپو کلییر رو گفت ولی یادن نیست کدوم نوعش رو !!!
ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810