2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680033 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان. آریکا جان برای موهای چربت از صابون مراغه استفاده کن و بعدش گل سرشوی. عالیه . خوبم تمیز میکنه درضمن یه شامپوی گیاهی برای کسایی که پوست سرشون گرمه هست به اسم دیزان که فوق العاده سر خنک میکنه
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریا جان ممنون تینکربل جان ممنون.... فقط یه چیزی شنیدم این صابون مراغه ها کیفیت قدیمو ندارن یا مثلا قلابیشم زیاده. کلا صابونا کم کف میکنه الان همین صابون ان جیهم خیلی خوبه ولی نمیدونم چطور استفاده کنن کف کنه من تو دستم اینور اونور میکنمو به سرم میزنم حالا نمیخوام هی بحثو کش بدم ولی اگه تکنیک خاصی برا استفادش هست یا جای مطمینی برا خرید صابون مراغه تو تهران میشناسین بگین ممنون میشم
ایاک نعبد و ایاک نستعین
اگه صابون کف میکنه یع دلیلش ممکنه بخاطر املاح و اهک زیاد توو اب باشه ما توو شهرمون شامپوهامونم با بدبختی کف میکنه چ‌برسه صابون من فقط میدونم هرچی سرت خیس تر باشه بیشتر کف میکنه میتونی یبار شامپو بزنی،یبار صابون،منظورم پشت سر همه اینم بگم ب نظر من هیچی صابون نمیشه درسته موها رو کدر و خشک میکنه ولی برا ریشه مو خیلی خوبه میشه بعد صابون ب ساقه ماسک زد و از اون خشکی درش اورد من تصمیم گرفتم برم بازم صابون بخرم حداقل کف سرمو باهاش بشورم
💖 Give this world good energy
بچه ها من یه تاپیک دیگه زدم عرق کاسنی خوب می خواستم کسی راهنمایی نکرد . کسی مارک عرقیاتی می شناسه که خیلی خوب و خالص باشه ؟ زمانی معروفه اما عرق کاسنیش خیلی بی مزه بود ؟ من دوست دارم بتونم تو خونه عرق بگیرم کسی این کارو کرده ؟ چه لوازمی نیاز دارم از کجا بخرم ؟ برگ کاسنی تازه سبزی فروشیا دارن که بخرم ؟
آریکا جان جای مطمئن که نمیشناسم ولی یکی از بچه ها تو همین تاپیک گفت عطاری 110 تو بازار خوبه و معروفه. صابونم بجای مالیدن رو دستت مستقیم بمال رو موهات. پریا جان خوندمش عالی بود. اگه اشتباه نکنم این داستان تو کتاب راز هم بود. مایا جان عرقیات مارک آوند شنیدم خیلی خوبه. الان خودم سامان گرفتم. خوبه بنظرم
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
خواهش میکنم.مرسی
پس آوند خوبه ....... اینا تیپ هایی واسه چربی سر که از سایتای خارجی واسه پسر خوب درآوردم توی یک لیتر آب دو الی سه قاشق غذاخوری جوش شیرین می ریزم این محلول رو روی سر و کف سر و موها می ریزیم یکم ماساژ می دم بعد از 20 دقیقه مقل همیشه شامپو می کنیم
آب دو تا لیموترش رو تو دو فنجون آب می ریزیم . بعد از شامپو و آبکشی و یکم خشک کردن با حوله تو خوده حموم سر رو با این محلول ماساژ می دیم کف سد و موها رو با این محلول ماساژ می دیم بعد از 5 دقیقاآبکشی می کنیم
سلام دوباره من که صابون برگردون میزنم خیلی راضیم چند ماه صابون زیتون زدم موهام خیلی چرب میکرد الان دو هفتس دارم روغن شنبلیله و یک روغن دیگه میزنم بعد دو هفته کف سرم میخاره البته نه وقتی روغن رو سرمه مواقع عادی
2810