2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان امروز عصر شبکه ی شما داشت یه برنامه در مورد ریزش مو نشون میداد ک یه اقا به اسم سید محمد ابولمعالی مدیر تولید یه محصول بنام ژیوار بود و در موردش توضیح میداد . لینک زیر رو براتون گذاشتم ببینید ایشون توی شبکه ی یک هم اومدن ظاهرا و توضیحاتی دادند . فیلم رو ببینید و ازتون خواهش میکنم هر کی نظری داره به من و بقیه دوستان حتما ارائه بده در این زمینه. ممنونم و مچک
ترس من از مردن و رفتن به ان دنیا دیدن دوباره ی ادم های این دنیاست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://www.aparat.com/v/zBEWl/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B4_%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF_%D9%85%D9%88,%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84_%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B4_%D9%85%D9%88%D8%AE%D9%88%D8%B1%D9%87_%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87_%D8%A8%D8%A7_%D9%BE%DA%A9_%DA%98%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1
ترس من از مردن و رفتن به ان دنیا دیدن دوباره ی ادم های این دنیاست .
اقای امیر انواع و اقسام پزشک های متخصص پوست و‌مو هم تو‌و تلویزیون میان و صحبت میکنن و میگن ک مثلا مشکل ارثی قابل درمان نیست و فقط میشه حلو پیشرفتشو گرفتو یا میان مث این برنامه یه سری محصولات رو میگن و ...... برام خیلی جالبه راه هایی ک شیدا و بچه ها با ازمون و خطا پیدا کردن ک کاملا نتیجه میده رو درست و مداوم و با اراده انجام نمیدین،فقط نشستین هر روز دنبال ی روش جدید میگردین
💖 Give this world good energy
پریا جون رنگ مو کردن ریشه و فولیکول مو رواسیب میزنه ؟؟ میدونم بده ولی دلم میخواد موهاروخشک میکنه ولی من باخودم عهد میکنم فعلا رنگ نکنم بعد 4 ماه باز وسوسه شدم و این 4 تا خال شوید رنگ کردم دلم میخوااااد
منم برام شدیدا سواله کسایی ک الان موهاشون خوب شده اصلا ریزش ندارن یا دارن ولی کم؟؟؟ میشه مقدارشو بگین. من با دو ماه روش بدون شامپو و الانم استفاده از روغنو روش شیدی جون ریزشم کمتر شده ولی حالت وز موهام نازکیش و موحوره ام اذیت میکنه. ک اونم باز امیدوارم درست شه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
من یکم ک‌موهام وضعش بهتر شد رنگ گذاشتم پنج شیش ماه بعد یعنی ویتاگنوس هر روز صبح تا ساعت ۸ نشده سعی کنین بیدار‌شین و‌قبل صبونه ناشتا ۴۰ قطره بریزین توو‌نصف لیوان اب و بخورین زمان گذاشتم‌چون توو اون ساعت غده هیپوتالاموز بود فک کنم فعال میشه و‌ویتاگنوس روش اثر میذاره صفحات اول رو بخونین
ریزش داشتن ک‌طبیعیه هر مویی یه دوره داره میریزه جدیدش درمیاد ولی ریزشی ک بیش از حد باشه و کف سر رو‌معلوم کنه نه مث یه ادم معمولی ریزش دارم باورتون اگه فک‌میکنین بعد درمان ،ول کنین ریزش برمیگرده،پس منتظر باشین چون برمیگرده
سلام به همه..و تشکر فراوان از پریا جوون عزیزم باورت میشه تو این 1 هفته که روش شما را پیش گرفتم و شکرگزاری می کنم احساس می کنم موهام بهتر شدن..حتی دیرتر چرب میشه..و واقعا به خود انسان بستگی داره که چگونه برخورد کنه اما پریا جوون من 2 سال قرص های هورمونی واسه تنبلی تخمدان و ریزش موم میخورم ولی اصلا خووب نشدم و از اون روز همه رو کنار گذاشتم و میخوام اون قطره که میگین رو فقط مصرف کنم..فقط اینکه نمیدونم از چه روزایی شروع کنم و چه روزایی قطع کنم...منظورم دورهای پریود ربطی داره؟؟ آخه بعضی جاها خوندم باید پریود شی قطع کنی ....یا اینکه برای شروع اش روز خاصی از دوره ات باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد
قطره ویتاگنوس اتفاقا روزای پریود اگه خورده شه درد رو کم میکنه فقط سری اول پریود نسبت ب قبل بیشتر پریود میشین نترسین بخاطر تنظیم هورموناس ماه دوم درست میشه من خودم ۷ ماه نخوردم،ماه هشتم پریودم ریخت بهم رفتم دکتر گفت کیست ریز داری قرص یاسمین داد نخریدم ویتاگنوسو دوباذه شروع کردم،الان پریودام منظمه،و میدونم برم سونو دفع شده مامانم میگه ما قدیم هفته ای یبار دم کرده گیاه پنج انگشت میخوردیم همون گیاه ویتاگنوسه ولی قطره زد ج میده درضمن خوشالم ک باور کردین ادم وقتی نگاهشو عوض کنه مشکلات هم غیب میشن اروم اروم چون ب بدنتون دستور میدین ک سالم باشه،بدنتون هم محبوره طوری واکنش بده ک ب شما نشون بده سالمه
2810