2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680010 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهای منکه تو‌حموم میریخت باهاشون خدافظی میکردم و‌در حین خدافظی بهشون میگفتم مرسی ک تا امروز رو سرم بودین و‌خوشگلم کردین،قول میدم ب نینیاتون حسابی برسم ،منظورم از نینی موهای جدیدی بود که باور داشتم قراره حای اینا دربیاد
💖 Give this world good energy
ببینید مزاجتونو اصلاح نکنین بیماری های دیگه میاد سراغتون ربطی ب قانون جذب نداره هر انسانی باید رعایت کنه مزاجش متعادل باشه چون رو بدن و‌اخلاق اثر میذاره
عصارۀ این گیاهان نیز برای موهای چرب توصیه می‌شوند: سدر، سرو، اکالیپتوس حاوی جوهر نعناع خشک، سرو کوهی، برگ بو، و مورد سبز. فایدۀ این عصاره های طبیعی این است که حاوی مواد مراقبتی نیستند: فقط کافی است عصارۀ این گیاهان را به آخرین آبِ آبکشی موهای تان اضافه کنید. چند قطره عصارۀ گیاهی را در یک بطری یک لیتری که پر از آب شده، بریزید، سپس به خوبی تکانش دهید تا مخلوط شود سپس آن را روی تمام موهای تان بپاشید.
پسر خوب میخوایی ببری ،اوکی قطع امید کن بلاخره تصمیم بگیر هیچوقت وسط نمون یا مث من تو‌اوج نا امیدی یبار با خودت عهد کن تمام تلاشمو در کنار باور عمیق و‌قلبی ب بهبود انجام میدم یا کلا بیخیال شو
شما مث من مزاجت بهم ریخته ک هی موهات شدید چرب میشه خب منم اینجوری بودم الانم با اینکه مزاجم اصلاح شده ولی هنوز کبدم کامل خنک نشده واسه همین هنوزم کف سرم چرب میشه ولی نه بشدت قدیم خواهرمم بهتر شده ارثی بود ارثی بودن یعنی تمام خانواده از یه شنی ب بعد مزاجشون ب یه سمت خاصی میره و اگه مراقبش باشی هیچیت نمیشه
خخخخخخخخخخخخخ ........... خنده دار ترین جوک وایبری بود ! به خاطر چربی سر آدم می خواد بمیره ؟ به نظرم زیادی ذهنتو مشغول کردی یکم از خونه بیرون برو قاطی مسائل جدی تر بشو یادت می ره . برو توی پارک روزی نیم ساعت بدو حال و هوات عوض می شه . خوب برو دکتر دلیلش هورمونیه ؟ تیروئیده ؟ بالاخره درمان داره . تنهای چیریکه درمان نداره مرگه . اصلا فوقه فوقه فوقشم ...... فک کن اگه درمان نشه ( که محال ممکنه ) مسئله جدیی نیست ها ...... زیادی متمرکز شدی روش . مگه چیه ؟
2810