شیرینم عزیزم ی سری دمنوشا هستن ک خودم مدتی هست مدام مصرف میکنم ب همه توصیه میکنم دمنوش سنبل طیب و گل گاو زبون و لیموعمانی صفرا و سودا بره منو شما همسنیم منم مث شما بودم اگه شکرخدا مشکلی ندارین پس اول آروم باشین و اعتماد بنفستونو بالا ببرید یادمه دوست میگفت تو دبیرستان که هرروز موهاشو با جوشانده سنبل طیب میشوره و موهاش زودتر بلند میشه من انجام ندادم ولی یک مدته این دمنوش رو میخورم همه ب شدت آرامش دارم همه حس میکنم موهای ریزم زودتر بلند میشن شنبلیله رو روشهای مختلف ک تو صفحه اول هست میشه مصرف موضعی کرد..ترکیب با روغنها...حلیم شنبلیله..معجونش و.... من همه رو سه سال پیش امتحان کردم بهترینش از نظر من ترکیب پودرش با آب ک 8 ساعت باید بمونه تا لعاب بندازه بعد بزنی ب سرت دوم خوردن پودرشه ی قاشق چایخوری بعد شام یا ناهار یا بهمراهش مثلا رو سالاد.ماستو... سوم سبزی پرپین هستش 4ام حتما روغن کندوش رو ک گفتم خودت تهیه کن تو خونه ظاهرا قویترین روغن برای پرپشتی موهه 5ام مواد سرد مصرف نکن یا کم مصرف کن خصوصا شبها..مثلا ماست رو همراه نعنا بخور ک سردیشو بگیره 6 ام روزی یک مشت تخم کدو تنبل ب شدت از ریزش مو جلوگیری میکنه 7ام شیرسنجد 8ام ورزش کن حتی تو خونه ب مدت 10 دقیقه 9ام تجسم کن ک بهتر از 4 سال پیشت شدی..ی تسبیح بردار روزی 100بار بخودت بگو ک موهات پر و زیبان و تجسم کن... شاید خنده ات بگیره من ی مدت واسه قد همینکارو کردم قدم بلند نشد تو اون یک هفته اما ب همین ماه رمضونی تو خونه میگفتن بلند شدی یکم نه؟؟؟؟ من بشون نگفته بودم خودمم شاخ در اوردم ولی حس کردم اندامم کشیده تر داره میشه چون عمیقا تمرکز داشتم و مغزم داشت تلقینو انجام میداد...ولی خو تا بم گفتن تمرکزمو از دست دادم..خداشاهده راه میرفتم حس میکردم 10 سانت بم اضاف شده..توهم شیکی بود
من سرم سفید بود ولی الان بیشتر مواقع انگار پوش دادم..خیلیم پر نیستن بنظرم ولی جوندار و عادی شدن...