2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679879 بازدید | 28507 پست
دوستان امروز دکتر قرص سلن پلاس و آهن به من دادن گفتن ایرادی نداره همزمان مصرف کنم ولی توی این تاپیک نوشته که نمیشه زینک و آهن رو هم زمان مصرف کرد. توی آزمایش خونم هم کمبود آهن نداشتم. خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید حتما راهنماییم کنید. مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همگی 
دوستان منو از یاد نبرین تو این شبای پربرکت
ی مدته درگیر درسو پایان نامه م ک نیومدم سایت
دوستان من با هزار بدبختی کندوش گیر اوردم ولی هنوز ب دستم نرسیده،از ی عطار معتمد تو شوش...گفته ک پیدا میکنه..هر ده گرمش سه تومن..حالا چیکارش کنم رسید دستم؟؟؟
آیت الله ضیایی گفته بود تو ی برنامه ای،ک با روغن زیتون بیست دقیقه بجوشه...
من ب این حاج آقاهه رسما ایمان اوردم..تو ی کلیپ گفت شنبلیله بخورن خانمها پرمو میشن..واقعااااااااا شدم دو برابر شدن ماشاالله..واسه سندروم روده م گفت پودر سنجدبخور واقعااااا آرومم..
امیدوارم ب حق همین شبای پربرکت همتون تنتون سلامت و سرتون پرمو بشه...
بعدشم پسرخوب شما هنو درگیر موی چربی؟؟؟سرتو ی مدت با جوشانده رزماری بشور یا شامپو فلفل کریستال بزن..دوتا رو باهم استفاده نکنی ک پوست سرتون دیگه ترک میبنده از خشکی..سر درد میگیرین دور از جون انقد بد خشک میشه..
2805
قویترین روغنها برای مو
اول روغن کندوش
دوم روغن سیاهدانه
سوم روغن بادوم تلخه
بقیه روغنها تو مرحله بعدین...با ی سرچ تو نت میتونید عین مطلبو ببینید...
کلیپ آیت الله ضیایی راجبه مو ببینید...فک کنم ی ربع ساعته من از یوتیوب قبلا گرفتم..
تو این تایم انواع و اقسام ریزش مو و راه درمانشونو گفته..

دوستان ی پسر 21 ساله هست ک متاسفانه ب بیماری سرطان ریه مبتلاست...
براش نذر صد هزارتا ذکر یا سمیع یا علیم کردیم...
هرکی مایله بهم بگه و تو این نذر سهیم باشه
طاعات همگی قبول
سلام به همگی طاعات قبول و التماس دعا از همتون. پگاه جان میشه بگی پودر شنبل رو چجوری میخوری؟مزاجت چیه؟ و اینکه کندوش رو با روغن زیتون بجوشونم یعنی چی؟ بزاریم رو گاز بجوشه؟ یا هردو رو بریزیم توشیشه حرارت غیرمستقیم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
پگاه جون بگو چطوری تخم شنبلیله میخوری و در هفته چندبار؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
2810