2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان خوبین؟ آزمایش هورمونی باید روز 3 تا 5 پریودی انجام بگیره. اگه پرولاکتینم بخایین بدین حتما 8 صبح باید انجام بشه. من تمام آزمایشاتم اوکی بود هیچ هورمونی تو بدنم کم و زیاد نبود اما دکتر گفت ریزش آندروژنیکه. من الان با محلول پرومین سریتا ریزش رو خیییلی کنترل کردم خداروشکر راضیم و هر روزم بهتر میشه. هر هفته ماسک پیاز و ترکیبی و اسپری چایی سبزو ده روز یکبارم حنا میزارم. هر روز یه قاشق جوانه گندم تازه با ماست میخورم. اینو گفتم که اطلاع رسانی کنم. آقای نیلم ما همه منتظر نتیجه دوستانیم.فقط کسی میدونه ماسک 40 ر.وزه حنا چیه و چطور؟ کسی امتحان کرده ؟ خوبه ؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این ماسک قطع ریزش رنگ می ده به موی مشکی طبیعی ؟ به موس روشن رنگ شده چطور؟ برای قطع ریزش این بهت ین ماسکه؟ ماسک حنا که با آب جوشونده گل بابونه قاطی شده 2 ساعت رو سر بمونه هفته ای 1 بار: عالی واسه قطع ریزش
سلام دوستان من کم خونی فقرآهن دارم از پارسال تقریبا 7 الی 8 ماهه دارم قرص میخورم. ریزش موم بهتر شده اما دیگه درنمیاد. سرم شده چیزی در حد عکسای شیدی خانوم، شایدم بدتر. 4 روزه شنبلیله رو میذارم سرم. روغن نارگیلم استفاده میکنم، موهام ضخیم تر و نرمتر شده. میشه از تجربه هاتون برام بگید که چی کار کنم موهام دوباره در بیان؟؟ خیلی ناراحتم. حتی عکس هم دیگه نمیگیرم چون فرق موهام اندازه 2 سانت روشن میفته :((( این شنبلیله واقعا ج میده؟؟؟
پسر خوب من موهام چربه. شامپو اویدرم ضد ریزش و این محلول واسم خوب بوده. راستی شما روغن نیلم رو استفاده نکردید؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
آره نازی جان سیر و پیاز رنده شده عالیه ولی فقط سر انگشنانت را خیس کن و کف سرت بمال و زیاده روی نکن. تخم مرغ هم عالیه یه تخم مرغ کامل را خیلی اروم با قاشق به ریشه موهات بمال که ریشه کشیده نشه یه ماسک دیگه هم که برای قطع ریزش عالیه نخود خام را خیس کن+تخم مرغ محلی + کمی شیر داخل مولینکس خوب له کن و آبش را به ریشه مو بمال و بعد 30 مین حمام
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
بچه ها دنبال محلولهای شیمیایی نباشید با روشهای گیاهی خیلییییییی موها بهتر از شیمیایی تغییر میکنه و وابستگی کمتری پیدا میکنه فقط باید صبور باشین
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
2810