2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680317 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریسا جون باید صفحه اولو بخونی.همون کفایت میکنه.طبعت مشخص میشه.ازمایش بدی کمبود ویتامینا معلوم میشه. و برای تکمیل این موارد و رویش مو میتونی از روغن ترکیبی استفاده کنی. که توصفحه اول دستورش اومده. صبور جون رازیانه واسه تعادل پریودی خوبه.و اگر میخوای اثرقویتریو تجربه کنی جوشانده گل گاو زبان خوبه. نزدیک پریودی مصرف کنی زودتر پری میشی
سلام پری جون خوبی سلام کامرون جان خوبی من کندوش از عطاری گرفتم پودرش کردم تویه روغن نارگیل پرورده کردم موقع زدن 5یا 6تا ریخت تو حموم هم اینطور ولی بعدش اصلا میکشیدم هم نمیومد قبلنا دست میکشیدم تو موهام هرسری 4 5 تا میومد ولی اینبار خداروشکر نه فقط یه بار زدم چند بار میزنم بعدش میام میگم بهتون چجور
کندش یا ریشه کارزان Gypsophila struthium یک گیاه خشک و گرم هست و دارویی سمی برای مادران باردار اصلا خوب نیست دفع جنین دفع کنده سنگ کلیه محرک و مقدار مصرف به صورت خوراکی کمتر از یک گرم همراه شیر داغ هست و مقدار بیشتر اون کشنده هست پس مواظب باشید رویش مو حساسیت شدید برای ریه ها پاک کننده مخاط بینی و سینوسها گفتم توی مصرفش کاملا دقت کنید مصرف موضعی یا مخلوط در روغن برای رویش مو مشکلی ایجاد نمی کنه و زیاد با پودرش در تماس نباشید
بچه ها سلام من از ترکیب روغن کرچک و نارگیل و ریشه شیرین بیان استفاده کردم موهام دراومد ولی فقط خودم میدیم ازبس که نازک بودن برای کلفت شدن موهام از سیاه دونه استفاده کردم یعنی به ترکیبم اضافه کردم حالا اون موریزام. احساس میکنم یکم کمتر شدن ولی بزرگ نمیشن موهای اصلیم رشدشون ازاین جدیدا بیشتره شایدهم به قول همسرم این موهای ریز جدیدن اونیکی ها بزرگ شدن ولی ازبس نازکن تک متوجه نمیشی حالا بنظرتون چیکار کنم علت اینکه موهام بلند نمیشه چیه آیا روغن سیاه دانه رو قطع کن
بگذار هرروز رویایی باشد در دست، عشقی باشد در دل و دلیلی باشد برای زندگی.