2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680414 بازدید | 28507 پست
سمیرا جون کنار قرص اهنی که دکتر بهت میده.یه روشی هس که پگاه جون دوصفحه قبل گف ،خوبه ویه چیز دیگه هم من تو نت سرچ کردم معجزه گیاهی برای اهن. گزنه هستش اما نباید زیاده روی کرد.چون ادرار رو قطع میکنه. بنابراین ماه اول میشه هر روز یک لیوان گزنه دم کنی و بخوری.ازماههای بعد15روزفقط گزنه بخوری. گفته بود خیلی سریع به نتیجه دلخواه میرسید.منم اهنم کمه و ریزشم فراوون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شالی جون ماسک خردل علاوه که بر اینکه چسبنده بود موقع شستن از بین موهام خوب تمیز نشد بعد از حموم با شونه از بین موهام ریخت نمی دونم این لا به لای موٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ موندنش مثل صدر و حنا به مو اسیب میزنه یا نه
سلام.ساحل خانم من کسی رو اجبار نکردم به خرید و ضمنا روغن برای خودم 130 میوفته نمیتونم کمتر بدم.از بچه های سایت سفارش دادن ودر حال مصرف هستن به زودی رضایتمندیشونو اعلام میکنن.
نیلم جان من یکی که حاضرن یک میلیون الان جرینگی بدم موهام پر شه. کما اینکه تا الان خیلی بیشتر خرج کردم. اگه واقعا روغن تو موهای منو برگردونه شک نکن پولتو کامل همراه شیرینی میدم. حروم نخوردیم اینجوری هستیم وای بحال روزی که حروم بخوریم .....
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم