2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680424 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شالی جون دکتربمن گف ویتامین دی پایینه.گف هر2هفته امپول بزن. من تویکی از کلوبای نی نی سایت خوندم یکی ازخانوماگفته بود 6سال قرص خورده تا مشکل هورمونیش حل شده. راستی شالی جون با بادکش نمیشه کیست رو ازبین برد؟
بچه ها کسی روغن رو با ژل الوورا میکس کرده ؟ آلوورا برای رشد مو هم خیلی خوبه تو فکرم یه روغن مفید برای مو رو تو بلندر با ژل الوورا میکس کنم . به نظرتون مایعش خیلی چسبناک می شه و نمی تونم بمالم به پوست سرم ؟ به نظرتون این مایع رو تا چقدر می تونم تو یخچال نگه دارم ؟
مایا جون یکی از ماسک ها داخلش آلوورا داره، سیب زمینی و عسل و آلووراست. من خودم تا حالا ازش استفاده نکردم ولی گویا یه مقدرا چسبناکه، البته اگه با روغن استفاده شه حتما میزان چسبندگی رو کم میکنه
نادیا جون روغن اسانس =روغن خالص گیاه که باید اضافه شه به یه روغن پایه عصاره ی اسانس=روغن اسانس که خودش به یه حلالی اضافه شده هست ،پس احتیاج به روغن پایه نداره عصاره ها حالت آبکی دارن و تو آب حل میشن و غلظتشون کمه اما اسانس ها یا روغن ها غلیظ هستند و دوز بالایی دارند هر چقدر هم بزنی 1 مقدار مشخصی ازشون جذب میشه نادیا جون اسانس گیری که کار خیلی سختیه، اصلا توی خونه نمیشه انجام داد.
سلام.من نمیخواستم پست بزارم دوستان ناراحت میشن ولی اگه خواستید من میتونم برای کمبود ویتامین دی و فقر آهن بدنتونو بهبود بدم.بدون هیچ هزینه ای ربطی هم به روغن نداره
مرسی شالی جون آخه به روغن ها و اسانس های کارخونه ای اطمینان نداشتم می خواستم خودم درست کنم اگه خود گیاهش رو دم کنم و شامپوم رو باهاش رقیق کنم به نظرتون اشکالی نداره ایا؟و وینامین هاش به موهام میرسه؟
پری جون منظورت پلی کیستیکه که با طب سوزنی رفع میشه یا نه؟؟ راستش من اطلاع زیادی راجع به طب سوزنی ندارم، این مشکل از عدم تعادل هورمون هاست. 3 راه اصلی متعادل سازیش هم هموناییه که نوشتم. راجع به طب سوزنس تحقیقی نداشتم. مقالات رو میخونم اگه چیزی در این زمینه پیدا کردم میام میگم