2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680422 بازدید | 28507 پست
یکی از بچه ها گفته بود موقع شونه کردن موهاش تو حموم که می خواد حنا رو از توش دربیاره موهاش می ریزه خواستم بگم نمی شه ساقه موها رو قبل از حموم چرب کنی که راحت شونه بشه زیر اب ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایا جون من نرم کننده زیاد میزنم بعد شونه میکنم، ولی خوب خیلی موهام میریزه. حالا نمیدونم به خاطر شونه کردن یا حنا بهم نمیسازه! ولی من حنا رو دوست دارم، دلم میخواد ادامه بدم، ناراحت میشم موهام اینقدر باهاش می آد پایین
خوب انلی جون تو دقیقا مثل منی، خوب حالا ببین چی بهت میگم خوب دقت کن. من و شما چاق نیستیم، مقاومت به انسولین خونمون نسبت به بقیه آدمهایی که چاقند پایین تره، ولی باز هم این مقاومت به انسولینمونه که علت اصلی ریزش مو و آکنه و ... است. تخمدان پلی کیستیک هیچ وقت خوب نمیشه، تا آخر عمر این بیماری با توئه. ولی این به این معنا نیست که مجبوری قرص های ضد بارداری یا امثال اسپیرونولاکتون یا متفورمین بخوری. بهترین حالت اینه که با رعایت اصول پلی کیستیک بدون نیاز به دارو بدنت رو روبه راه کنی. تخمدان پلی کیستیک یه بیماری زنانه نیست، بیشتر یه جور تداخل هورمونی حساب میشه. 3 جزء اصلی درمان در تخمدان پلی کیستیک اینه: ورزش / رژیم غذایی مناسب/ دوری از استرس 1. ورزش: مهمترین اصل توی متعادل سازی هورمون ها و بدن یک فرد پلی کیستیک هست. حتما حتما روزی 30 تا 40 ورزش کنین. بهترین ورزش ها هم از دسته هوازی هاست. دوچرخه سواری و پیاد روی عالیه. (من خودم روزی 40 دقیقه تردمیل میزنم) بهتره هم سعی کنی یه ساعت مشخص انجام بدی. مثلا هر روز 5 غروب. این پایه ورزش برای افراد پلی کیستیک خوبه، اما یه ورزش هم هیت که خاص آدم های پلی کیستیک حساب میشه، 1 2 ماه از شروع ورزش عمومیت که گذشت، اون رو بهت میگم چکار کنی. 2. دوری از استرس: خیلی مهمه، هرچند که سخته، آدمهای دارای پلی کیستیک تغییر شدید خلق و خو، افسردگی های شدید دارند. ورزش کردن به کاهش این استرس کمک میکنه، ولی میتونی یه سری آهنگ و موزیک آرامبخش دانلود کنی. تنفس آروم قبل خواب، پاک کردن ذهنت از بدی ها و سختی هایی که داری هم مهمه. 3. رژیم غذایی مناسب: چون بحث خیلی طولانی هست، توی پست بعدی میفرستم
3. رژیم غذایی مناسب: این بحث خیلی پیچیده و سختیه، چون بیشتر از اونچه که فکرش رو بکنی، رژیم غذایی برای افراد پلی کیستیک تجویز میشه، هیچ کدوم قطعیت ندارند، علتش هم اینه که دلیل ایجاد پلی کیستیک و چگونگی بهبود اون هنوز کمی ناشناخته است. بعضی ها رژیم بدون کربوهیدرات و پر پروتئین رو تجویز میکنن، بعضی ها رژیم غذایی با کربوهیدرات کم، و .... به نظر من که البته هنوز هم مطمئن نیستم، چون من خودم هنوز در ابتدای تحقیقاتم هستم، رژیم غذایی مثل بیماران دیابتی هست . یعنی شاخص (GI) رو در غذاهایی که میخوری رعایت کنی. و از موارد زیر تا جای ممکن اجتناب کنی: هر نوع کربوهیدرات فرآوری شده، برنج سفید، گندم، سیب زمینی، تمامی لبنیات، شکلات، شکر، شیرینی، فست فود، غذاهای کنسروی، سویا و فرآورده های با سویا، ماکارونی، چیپس و پفک و نوشابه، چه چیزهایی باید بخوری: موادی که شاخص (GI) اونها، حداقل یا نهایتا متوسط هست. تا جای ممکن مواد دارای شاخص (GI) بالا اصلا نخور. (چون قند خونت رو بالا می بره) (اگه راجع له مواد دارای این شاخص نمیدونی بهم بگو فایلش رو برات بفرستم)، کاهو، کلم، بروکلی، اسفناج، هویج، گوجه،قارچ، روغن زیتون، میوه هایی چون انواع توتها، سیب، مرکبات، آلو، هلو،کیوی... (هندوانه، موز، انگور) تا جای ممکن کمتر مصرف بشه. (آب میوه و میوه خشک اصلا مصرف نشه) نون قهوه ای، نون جو، برنج قهوه ای، لوبیا مخصوا لوبیا قرمز و لوبیا سفید. صبحانه کامل خورده بشه، شام تا قبل 8 شب، بین شام تا صبحانه 1210 تا ساعت باید فاصله باشه تا بدن همه سم هاش رو دفع کنه، بعد 8 شب فقط آب، چای های گیاهی،... فعلا اینا یادم میاد، این پست به مرور کامل تر میشه :)
انلی جون سخته ولی غیرممکن نیست، من خودم یکی از چیزهایی که اصلا نتونستم از برنامه غذاییم خارج کنم، برنج سفیده. چون از اساسی ترین غذاهای ماست. من هر روز ناهار میخورم، البته میزانش رو کم کردم، نهایتا یه کفگیر ولی قطع نکردم. نون هم فقط نون جو سنان میخورم. انلی جون قدر این اطلاعاتی که اینجا نوشتم رو بدون، این دو تا پست زحمت 3 ماه مقاله انگلیسی خوندن منه!! واقعا خیلی سخت بود جمع آوری اطلاعات
منم همین جوری بودم. ذره ذره کم کردم، الان اونایی که اونجا نوشتم رو تا جای ممکن کم کردم، اما واقعا قطع نشدن. هنوز هم جای تحقیق داره البته. برات اون فایل رو هم میفرستم عزیزم