2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدم حق با شما باشه اما انقد کلاه رفته سرمون از بند سیاه و سفید فراری هستیم. بی عیب خداست و همه چی ایراد داره اما اینا رو خودم تاثیر داشته و من سند دارم برا حرفام...همش حرفایین که از منبع معتبر برداشتم..هرکی میخاد من منبع حرفمو براش میذارم خوذمم انجام دادم
نیلام جان شما یه مدتی هست میاین توی تاپیک تبلیغ محصولتون رو میکنی، با اینکه تاپیک جای این چیزا نیست، ولی ما برای شما احترام قائل شدیم و چیزی بهتون نگفتیم، از شما هم میخوایم باعث نشین این احترام از بین بره. وقتی یه سری ادم جمع شدن و راجع به تجربیاتشون صحبت میکنن، اون هم موردی که هیچ ربطی به روغن شما نداره، من دلیلی نمیبینم که بخواین بیاین و صحبتا رو قطع کنین و بگین این غلطه، و این جوابی نمیده و از این حرفا. شما به کارتون ادامه بده، ولی لطف کنین وقتی صحبتی به شما ارتباط پیدا نمیکنه، خودتون رو قاطی نکنین، واقعا این قضیه ناراحت کننده است!!!
آدم دو مطلب اونم راجبه مو و راجبه مزاجه خودش بدونه دکتره و ادعای دکتری میکنه؟؟؟ من طبیعتم خشکه هم صفراوی حادم هم سودایی حاد خب من الان زیر نظر دکتر طب سنتم...حرف بیخود که نمیزنم... شما هم ب یاریتون به دیگران بپردازین منم هرکی کارم داشت جوابشو میدم..خودشم همون حرف منو سرچ کنه خلاف بود استفاده نکنه
آقای نیلم بهتون که گفتم خودتون احترامتون رو نگه دارین! اونی که پابرهنه اومده شمایین، که 1 ماهه توی این تاپیک فقط تبلیغ میکنین!!! و ما از بزرگواریمون که چیزی بهتون نمیگیم